Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Szerintetek jó, ha egy fiú szeret főzni?
Én szeretek főzni, és gyakran is főzök magamra.
F/18
Nem, ezek szerint fennakadhatott valami spamszűrőn.
Ezen a linken hozzájuthatsz az e-mail címemhez:
Szerintem jó dolog!
Elég savanyú pofával tudom nézni apámat, ahogy felváltva vinnyog a húgomnak meg nekem, hogy "éhen halok" meg "niiincs tiszta kanál, valaki mosogasson el egyet!". Csak tojást, virslit meg zacskós levest tud főzni, tök önállótlan. Pedig elmúlt már 50 és elég sokáig volt agglegény.
Szóval én tisztellek, hogy nem szeretsz éhenhalni, puszta makacsságból. :D
Ráadásul meglehet az ízlésed is, meg az igényed, hogy azt egyél, amit te akarsz. Szóval riszpekt.
Van egy haverom, na ő jobb sütiket csinál, mint a nagyanyám meg a másik nagyanyám együttvéve. Pedig csak 23 éves.
Garantáltan talpraesettebb dolog saját magadra főzni, mint függeni valakitől. Szóval riszpekt, tényleg. :)
(Bár az én elképzeléseim szerint nőnek-férfinak egyaránt kell tudnia főznie.)
szerintem aranyos :D
bár ha vega kajákat akkor nem annyira ...
én nagyrészben csak gyümölcsökön élek,kb 1 hónapja nem eszek szénhidrátot ... a vegák meg szénhidrátos kajáat esznek,nem?
Én viszonylag sok szénhidrátot eszek. Igaz nem vagyok nagy tésztás de gyakran eszem azt is. Illetve burgonyát is. Ezek elég magas szénhidráttartalmúak. Illetve a hüvelyeseknek is számottevő szénhidráttartalma van, tehát mondhatjuk hogy szénhidrátban gazdag ételeket eszem. De nem jelenti azt hogy minden vegetáriánus magas szénhidráttartalmú ételeket enne. De szerintem a leghasznosabbak a gyümölcsök és azután a zöldségek. A magas szénhidráttartalmú ételek inkább csak köretnek számítanak ezek mellett :) Mindig az idénygyümölcsöt és zöldséget érdemes fogyasztani, mert olyankor a legfinomabb és akkor hasznosul a legjobban.
De te miért tartózkodsz a szénhidráttól?
Isteni dolognak tartom ha egy pasi tud és szeret is főzni.
Az én párom is tud, így aztán jó program az együtt főzés, nincs gond azzal, hogy állandóan én főzök rá még akkor is ha éppen hulla fáradtan értem haza és sokszor meglep vmi finomsággal (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!