Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha valakinél nincs semmi esélyem. (szemkontaktus) (? )
Ha valaki azt mondja nekem hogy nincs semmi esélyem nála, akkor a szem kontaktust tartaná 10 mp-ig?
Próbáltam normálisan megfogalmazni, de nem sikerült.
Még pár infó:
a csaj külföldi,
életemben ha kétszer beszéltem vele, ebből az egyik egy randira hívás volt, ahol azt mondta, hogy fontosabb nálam a barátnője és hogy nincs esélyem.
és ma amikor repült haza, akkor egy ilyen 10 mp-es szemkontaktus volt, és nem tudom, hogy ez jelenti e azt hogy esélyem van nála.
légyszi ne hülyézzetek le.;)
Szerintem van. De ne abból indulj ki, hogy mit mond, hanem inkább azt figyeld meg, hogy hogyan viselkedik, mikor a közelében vagy, figyel-e a szeme sarkából, bámul-e téged, mikor azt hiszi, hogy nem látod.
Persze attól is függ, hogy hogy nézett 10 másodpercen keresztül. Ha undor, megvetés, vagy harag látszódott a szemében, akkor nincs esélyed, de ha más a helyzet, akkor szerintem bejössz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!