Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemkontaktus kerülése, avagy miért nem néz a szemembe?
Két hónapja ismertem meg ezt a fiút.(Én lány vagyok) Feltűnt, hogy beszélgetés közben nem néz a szemembe. Nem néz rám. Ha egy pillanatra találkozik a tekintetünk, akkor rögtön elfordul és úgy beszél tovább.
Ez engem zavar, vagyis pontosabban nem tudom hová tenni ezt a viselkedést.
Értem, hogy nagyon felszínes még az ismeretség és lehet, hogy nem szeret mások szemébe nézni. (ahogy én sem) De azt hiszem, hogy egy minimális szemkontaktust illik tartani azzal az emberrel, akivel párbeszédet folytatunk.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Azért lehet mert szégyenlős, és ha tetszel neki azért is lehet még + félénk.
Én sem szeretek az emberek szemébe nézni de azért rá szoktam szánni magam és 5-6 másodpercig tartom a szemkontaktust és elveszem a tekintetem egy kicsit aztán újra:)
Én főleg ha tetszik egy lány akkor nem merek a szemébe nézni, nehogy észrevegye, hogy tetszik nekem:D:D
21f
A szemezés eleinte nálam is gondot okozott. De aztán rájöttem, hogy jó dolog a másik fél szemébe nézni beszélgetés közben. Pláne ha szép szeme van a lánynak :P
Viszont ne csak bambulj az egyik szemébe, mivel 2 van neki. Ha mereven csak az egyikbe nézel az még zavaróbb tud lenni szerintem.
Egy biztos, akármennyire is szenvedsz szemezés közben, magabiztosabbnak tűnsz.
Az előző válaszolókkal egyetértek, mivel több lehetőséget nem látok, hogy miért nem mer a szemedbe nézni.
Vagyis még 1et. Fél hogy büdös a szája, és ez nem vicc. Én is félek ettől mindig, hogy ezzel elrontok valamit.
@ 00:28-as válaszadónak
30 ill. 45 évesek vagyunk. Ezelőtt még nem találkoztam olyan emberrel aki ennyire kerülte volna a tekintetem.
Egyelőre még csak a szokásos témákat feszegetjük, amik frissen összeismerkedett emberek között szoktak előfordulni.
Teljesen átlagos külsejűnek tartom magam. Egyetlen egy dolgot sikerült még megfigyelnem, hogy hangszíne állandó és nyugodt.
Köszönöm az összes választ!
Szia Drága !
Szerintem titkol valamit előtted, derítsd ki hogy mi az.
Kérdezgesd a barátait, érdeklődj róla, tuti hogy érez
valamit irántad mert nem vagy neki közömbös. (Na ezt most
jól leírtam). Én is így vagyok egy csajjal egyébként aki
már családos anya.
Üdv
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-30 23:19
Szia!
Tartok tőle, hogy hasonló helyzetben vagyok én is.
Esetleg privátban megoszthatnád az általad tapasztaltakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!