Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lessz valakinel fekete vagy sötét barna színü a nemiszerve és környéke?
Figyelt kérdés
Sok nőnek és férfinak láttam már hogy fehér emberek de a nemiszervük környéke meg barnás vagy fekete szinü miért van ez?2009. aug. 17. 01:15
1/8 anonim válasza:
Miért neked nem az???
Vagy vörös vagy?Esetleg Albínó?xDDDDDDD
2/8 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem a szőrre gondolt (sőt biztos vagyok benne), hanem a nemiszerv bőrének színére, tényleg sokaknak sötétebb (pl. lányoknak a kisajkuk, esetleg a nagyajkuk is), nekem is az, mondjuk nem vészes, nem fekete vagy ilyesmi:)
Amúgy engem is érdekelne, hogy miért.
19/L
3/8 anonim válasza:
nekem sem olyan, meg páromnak sem, pedig járunk nudizni. :D
különbem igazad van, én is láttam már ilyet. csak a válszt sajna nem tudom.
4/8 anonim válasza:
antropológiától függ, attól hogy ki milyen rasszba tartozik....pl. az északi rasszoknál nem jellemző még a nemiszerveknél sem a pigmentáltság, a déli rasszoknál viszont igen (Mo.-n a keletbaltinál pl. nem, de a turanid típusnál előfordulhat)....genetika az egész, semmi köze a napozáshoz
5/8 anonim válasza:
Nekem is barnább. Pont olyan barna mint amilyen barna szeretnék mindenhol lenni, mivel nehezen barnulok.
6/8 A kérdező kommentje:
na senki nemír már!?
2009. aug. 19. 13:47
7/8 anonim válasza:
Nekem sajna nem sötét.:(
Szerintem szimpla genetika az egész.
8/8 anonim válasza:
Ha esetleg még valamelyikőtöket érdekli:
Szerintem ez nem csak a férfiaknál, hanem a nőknél is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!