Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke, barna, vörös vagy fekete neked mi jön be jobban? (a kor/nem megadását kérem)
Figyelt kérdés
kor/nem
Sorrendet is írhatsz.
(Tudom hogy nem ez a lényeg a többségnél. Csak kíváncsi vagyok a preferenciájára korcsoportonként és nemenként napjainkban. Remélem lesz sok válasz.)
2011. júl. 17. 07:44
1/29 anonim válasza:
vörös [v akár piros] barna fekete ----------------------- szőke ha nagyon muszáj
19F
2/29 anonim válasza:
fekete -> barna -> vörös -> szőke
4/29 anonim válasza:
Magasztos a célod, ám a minta koránt sem reprezentatív egyfelől, másfelől sok a troll mint pl én.
Szőke, barna, vörös vagy fekete
kor, nem
5/29 anonim válasza:
Szőke, barna, fekete, vörös (fekete, vörös sorrend megfordul, ha tudsz mutatni egy természetes vörös hajszínt...)
6/29 anonim válasza:
Szőke, barna, fekete, vörös
19/F
7/29 A kérdező kommentje:
itt van neked a természetes vörös:
mivel kort és nemet nem írtál, nem tudtam melyik nemből kell/jobb neked
Köszönöm a pontos válaszokat!
2011. júl. 17. 08:06
8/29 anonim válasza:
fekete > barna > szőke > vörös
18/F
9/29 Rachel Green válasza:
szerintem mindegy. ha jófej és el lehet beszélgetni vele, akkor lehet bármilyen. de amúgy: fekete-szőke-barna-vörös
10/29 A kérdező kommentje:
Köszi!
kérek kort és nemet is
és offline is észre vettem hogy a fekete rendesen feljött
Várok még sok választ.
2011. júl. 17. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!