Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke, barna, vörös vagy fekete neked mi jön be jobban? (a kor/nem megadását kérem)
Figyelt kérdés
kor/nem
Sorrendet is írhatsz.
(Tudom hogy nem ez a lényeg a többségnél. Csak kíváncsi vagyok a preferenciájára korcsoportonként és nemenként napjainkban. Remélem lesz sok válasz.)
2011. júl. 17. 07:44
11/29 anonim válasza:
Fekete haj mint a korom barna vagy kreol bőrrel,barna haj barna bőr,szőke haj barna bőr,vörös haj barna bőr.Fehér bőrű nőkért nem vagyok oda mert a barna bőrűek szexuálisan jobban vonzanak.35F
15/29 anonim válasza:
barna ,szőkésbarna,,a természetes vörös színű pasiktól rosszul vagyok
21/L
16/29 anonim válasza:
Fekete--barna--vörös--szőke, tehát minél sötétebb a haj annál jobb. Szemnél zöld--kék--barna--fekete
29/F
17/29 anonim válasza:
07:56 vagyok
Ez a vörös jó:)
Viszont mostanában (sajnos) ezt kell érteni vörös alatt: [link]
Na az ilyen nagyon nem tetszik.
18/29 anonim válasza:
Barna -> fekete -> vörös -> szőke
16/L
19/29 anonim válasza:
barnásszőke -> barna -> fekete -> vörös -> totál szőke
A festett haj, bármilyen színű is, nagyon nem nyerő nekem.
22/L
20/29 A kérdező kommentje:
2011. júl. 17. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!