Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti sem foglalkoztok a fiúval ha csúnyácska?
Figyelt kérdés
szóval az a tapasztalatom hogy sokan elítélnek a kinézetem miatt...tudjátok rossz az mikor már külső alapján véleméynt alkotnak és ez alapján elítélnek a csajok. nem hagynak megismerni, hogy lássák milyen vagyok valójában...ti is így vagytok vele csajok? csak őszintén. külső alapján elítéltek valakit, és aztán nem hagyjátok hogy kiteljesedjen milyen is? engem kevesen ismernek igazán jól..aki ismer, rendes embernek tart. de ez nagy hátrány hogy a kinézetem hátráltat benne hogy emberek megismerjenek:(2009. ápr. 15. 18:37
11/12 anonim válasza:
Minden a kisugárzáson múlik,arra buknak a nők.. megmondom őszintén,nem kritérium nálam,hogy valaki kaszanova legyen,ha megfog benne valami ugyis megtetszik. Viszont akiről lerí ,hogy önbizalomhiányos,komplexusai vannak,arra nem tudok potenciális férfijelöltként nézni! Önbizalom a kulcs
12/12 anonim válasza:
attól függ, van akiről lesüt, hogy a belsője se tetszene...
de egy amúgy nem egy 'átlagpasinak' ha tetszenék jhááj örülnék, nagyon jófej srác..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!