Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartotok valentin-napot? Foglalkoztok vele? Mi a véleményed róla?
Figyelt kérdés
Szerintem bazi nagy baromság... és feleslegesen fel van fújva. -.-'
16/L
Korodat és nemedet, légyszi írd le!
2010. febr. 3. 17:28
1/9 anonim válasza:
egy rohadt nagy f*sság az egész
23/f
2/9 anonim válasza:
Én sosem szerettem, felesleges egy ünnep. Bár most szerettem volna szervezni egy pár napos utat, igaz nem valentin nap alkalmából, de azt hiszem nem fog összejönni:(
25/L
3/9 anonim válasza:
Mi nem tartjuk,mert nem vagyunk hajlandóak a kereskedők pénztárcáját dagasztani sok pénzzel..A párom év közben sokszor meglep csak úgy kedvességből.Sokszor haza állít egy szál virággal vagy egy csokival..Ehhez neki és nekem sem kell egy Valentin nap..Meg is sértődnék ha csak e miatt a nap miatt hozna valamit:( Lehangoló
4/9 anonim válasza:
Szerintem a Valentin-nap is csak fel van fújva, mint a többi ünnep(karácsonykor ki kapja a legnagyobb, legtöbb ajándékot; ki tud többet enni, főzni...gáz).
A többi 364 napon is valószínűleg ugyanúgy szeretjük egymást, mint ezen a csodás ünnepen... Amúgy aranyos dolog meglepni egymást. :) De virágot még ilyenkor sem kapok.. :/ :DD
6/9 anonim válasza:
Ünnneeeeep????Miért?Semmi eredete,semmi tradiciója,amerikai baromság az egész.. érzelmi zsarolás a fogyasztói társadalom részéről,"hogyha szereted,VESZEL neki"
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egyet értek az utolsó válaszadóval!!
2010. febr. 4. 17:35
8/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet ünnepnek nevezni. Egy nagy b@romság!
9/9 A kérdező kommentje:
egyetértek :D
köszi :D
2010. febr. 5. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!