Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy a magyar nők többsége csúnyácska?
Figyelt kérdés
Ráadásul ha hozzák az utcán azt a búval b****tt arcot. Nem értem...2010. júl. 7. 16:37
1/47 anonim válasza:
Nem, nem igaz. Te viszont költözz Ugandába bunkó paraszt.
3/47 anonim válasza:
Kezdenek elcsúnyúlni az tény, egyre több tankot látni az utcákon...
4/47 anonim válasza:
Mindenhol van csúnya és szép nő is. Mit ugatsz te hogy csúnyácskák? Keress szépet magadnak és fogd be a pofád.
5/47 anonim válasza:
te se lennél boldogabb ha azt mondaná valaki hogy bűnronda vagy...
6/47 anonim válasza:
Szerintem szépek a magyar nők. Külföldön rengeteg bányarémet látok, és érdekes mód a külföldi barátaim (amerikai, spanyol, belga) mind azt mondják, hogy öröm ide jönni, mert annyi a jó nő, hogy merevedéssel sétálnak az utcán.
az, meg hogy ezt a véleményedet feltetted ide, mint kérdést, téged minősít. akkor szidd a "választékot", ha választás előtt állsz. de gondolom közelében sem vagy annak, hogy barátnőd legyen...valaha is.
7/47 anonim válasza:
Neked szar az ízlésed édesbogaram..
Am meg igenis a magyar nők a legszebbek, de a magyar pasik a legbunkóbbak.
8/47 A kérdező kommentje:
Öltözködésre és megjelenésre gondolok:
Szomorú arcot vágnak az úton, amelyik divatol az túlzásba esik, amelyik nem, az eléggé elhagyja magát... Kevés az igényes...
2010. júl. 7. 16:46
9/47 anonim válasza:
Igen a nők nagy része tényleg az, valahogy a 20as éveik után a nagy többségük meghízik és elhanyagolja magát. Aztán feljön ide rinyálni a fogyókúra rovatba miközben zabál mint a barom.
10/47 anonim válasza:
Én nem vagyok hungarista meg ilyenek de be kell vallanom a magyar lányok NAGYON szépek.Igaz hogy a szépeknek a 99%-a riban* de szépek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!