Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy a magyar nők többsége csúnyácska?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:56
Egyetértek!Fel is pontoztalak!
Szépek, de abban egyetértek a kérdezővel, hogy olyan búvalb@szott arcot vág a legtöbbjük, hogy az valami hihetetlenül elveszi néha a kedvem, hogy odamenjek egyik-másikhoz.
De komolyan, voltam kint fél évet Vietnámban. Lehet, hogy én európai szemmel néztem őket, a lényeg, hogy ott szerintem valamivel több a csúnya nő, mint itthon, mégis mosolyleckéket vehetnének tőlük a magyar nők a 14-50-es korosztályban. A vietnámi lányok rengeteget mosolyogtak, és nem csak rám, hanem egymásra, az utcán, mindenhol.
Te miről beszélsz?:D
Épp hogy a magyar nők a legszebbek a világon!
Örülnöd kéne hogy így van.10nőből 6ra azt lehet mondani, hogy ez igen!3 átlagos, de még ők is szépek csak nem annyira, és 1 már elhízott, kb. ilyen az átlag ha megnézed.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!