Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy a magyar nők többsége csúnyácska?
az utolsora mondjak h ingyenelo r.i.b.a.n.c.
hozzateszem, nem itelek el senkit - ugyis erzi magarol h micsoda. es vagy letagadja vagy nem.
am sztem tobbsegeben nem csunyak a magyar nok. vannak szepek, kevesbe szepek. igaz nem tul esztetikusak is. mindenki olyat valaszt, amilyet akar vagy sikerul. valogatos f@sznak a kutyaban a helye. valogatos pin@nanak meg fagyjon be a luka...
Azt hiszem igazad van, 17:04.
Inkább kinézek Vietnámba, minthogy egy olyan fonnyadt flegmakirálynő magyar csajjal fussak össze, mint amilyen te is vagy a sítlusod alapján. Néha már olyan szinten szánalmas, amit egy nőtől elvárhat az ember, hogy nehéz szavakba önteni. Nem véletlenül megy tönkre k*rvasok kapcsolat, meg érzéketlenebbek az emberek egyre inkább, és szerintem nem kell nagyon messzire szagolnia senkinek az ismerősei között.
Neked őszintén sok szerencsét pedig a pasiszerzésben!
Szerintem is a magyar nők szépek bár tényleg nem valami mosolygósak
viszont sztem nem mindegyik nő egyforma mint némelyik országban hogy bármerre nézel ugyanazt látod (nem akarok példákat mondani)
jeszus nemolovastam végig, megakadt azon a szemem hogy az orosz nők szépek.
Na ácsinger, biztos nem!! Főleg nem szebbek a magyar nőknél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!