Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy leélni egy életet hogy valaki még csak nem is csókolózott?
menj apácának
amúgy a mi osztályunkból a legcsúnyácskább lány ment először férjhez, azóta is boldog házasságban él a férjével 15 éve...míg más 1-4 gyerekkel már elvált, pedig némelyik modellkedett is ;)
16 évesen nem kell ezen aggódnod hogy nem csókolóztál még senkivel. Ne félj, előbb utóbb biztos lesz olyan pasi akinek kellesz majd és ő is bejön neked. Ha vékony vagy akkor tuti semmi semmi baj nincs veled :)
Ellentétben nekem már van mit aggódnom, 27 éves csúnya mackós férfi vagyok, szóval én már nem valószínű hogy bárkivel csókolózhatok...
Nekem is küldhetsz képet ;)
Ja és a kommentom még a "rondasághoz" az.. hogy sok lány azt hiszi magáról hogy csúnya pedig nem :) Nézz után a divatnak.. Ha nagyon pattanásos az arc bőrödre olyan lemosot :) Ha szemüveges vagy akk contact lencse .. Fodrász.. Szemöldök kiszedés !! :) Az alap bisztos meg van .. Csak ápolni kell.. írj privit és adok tanácsokat !! én is adok képet ha akarod :) írj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!