Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek ciki dolgok egy fiúnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek ciki dolgok egy fiúnál?

Figyelt kérdés

Szeretek főzni, szeretem a kisgyerekeket, az állatokat, a zongorával aláhangszerelt, szép zenéket (pl.: http://www.youtube.com/watch?v=QM9Igr5Ngto), szoktam néha verseket írni, és szeretem a nem túl csöpögős romantikus vígjátékokat.

Minden férfinak vannak ilyen rejtett dolgai? :D

17/F

2011. aug. 19. 20:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is aranyos pasi lehetsz. :) Nekem már néha elegem van az olyan pasikból, akik adják a nagymenőt, a "keménycsávót". Én nem arra vágyom, hogy csak mutogatva legyek a haveroknak, mint valami trófea, hanem arra, hogy tényleg kedves legyen velem az az ember. És te szerintem egy kedves srác lehetsz. Becsülendő! :)
2011. aug. 19. 22:27
 22/24 anonim ***** válasza:

Én is hagy vonalakban hasonlo vagyok, söt még olykor Pavarottit vagy Andrea Bocellit is hallgatok.

A gyerekimádat nem kérdéses, mivel van egy csodálatos 2 éves unokaöcsém, aki sokat van Velem a szabadidömben.

Azt veszem észre, hogy a korosztályomból (22 vagyok) nagyon kevés Nönek jön be, a fiatalabbak olykor ki is nevetnek gúnyosan és hallottam már durva megjegyzést is, viszont az érettebb Nök, pont azok a csinos 30 körüli Nök észrevételeim szerint nagyon vonzónak találják.

Többi rejtett dolgom: szeretem a müvészetet, leginkább a festményeket, az antik dolgokat, szeretek olykor esténként kiülni a szölöhegy tetejére és a naplementét nézni/fotózni......van még egy pár dolog, de nem igazán osztom meg senkivel, mert nem érzem azt, hogy megértésre találna a dolog, max lebuz.iznak érte....

Bánt, de ugyanakkor nem is érdekel, mert nem eröltetek magamra semmit, hanem harmóniában próbálok lenni azzal amit kapam és nem is érzem szükségét, hogy egy másik képet mutassak magamról. Akinek így kellek, így fogad el az biztosan azért fog szeretni ami vagyok.

2011. aug. 19. 23:24
 23/24 anonim ***** válasza:
a videótol sokkot kaptam de nem lényeg :D
2011. aug. 20. 03:02
 24/24 anonim ***** válasza:
buz! vagy
2011. aug. 20. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!