Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek ciki dolgok egy fiúnál?
Szeretek főzni, szeretem a kisgyerekeket, az állatokat, a zongorával aláhangszerelt, szép zenéket (pl.: http://www.youtube.com/watch?v=QM9Igr5Ngto), szoktam néha verseket írni, és szeretem a nem túl csöpögős romantikus vígjátékokat.
Minden férfinak vannak ilyen rejtett dolgai? :D
17/F
egyáltalán nem ciki, én ugyan lány vagyok de nagyok szeretek verseket írni :D
előző: tényleg utálod az állatokat? azt hittem csak én mert mindig leszavaznak miatta :D xD
Köszi a válaszokat, ezek szerint nem ciki, de...
...Bfürednek teljesen igaza van. Nem is mondom az ilyen dolgaimat egy csajnak sem, amíg ismerkedünk.
Max egy-kettőt. :)
Jöhetnek még a válaszok, kíváncsi vagyok :D
Imádom az olyan pasikat akik szeretik a kisgyerekeket. *_*
17/L
Te testesíted meg azt,ami hiányzik a pasimból!
De mint tudjuk a nők többsége olyan palit akar,aki tökös ha kell és romantikus a megfelelő időben.A probléma vagy ott van,hogy ez a kettő nem összeegyeztethető,vagy megvan mind a kettő egy emberben,csak nem jól időzíti a helyzethez illően. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!