Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek ciki dolgok egy fiúnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek ciki dolgok egy fiúnál?

Figyelt kérdés

Szeretek főzni, szeretem a kisgyerekeket, az állatokat, a zongorával aláhangszerelt, szép zenéket (pl.: http://www.youtube.com/watch?v=QM9Igr5Ngto), szoktam néha verseket írni, és szeretem a nem túl csöpögős romantikus vígjátékokat.

Minden férfinak vannak ilyen rejtett dolgai? :D

17/F

2011. aug. 19. 20:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

nekem ez tökre bejön :)

szerintem nagyon aranyos lehetsz :D

bár minden fiú ilyen lenne *-*:D

2011. aug. 19. 20:53
 12/24 A kérdező kommentje:

Hű, köszi a válaszokat! :D

Örülök, ha sok lánynak/nőnek szüksége van egy ilyen oldalra is a férfiakban. :)

20:42: Igazából tényleg nehéz összeegyeztetni, volt, akinél inkább nem is próbálkoztam vele, viszont több esetben teljesen jól működött.

Köszi a válaszod! :)

2011. aug. 19. 20:59
 13/24 A kérdező kommentje:

Ja, és persze mindenkinek ment a zöld kezecske. :D

20:53: Bár minden lány így gondolkodna, mint te... :D

2011. aug. 19. 21:03
 14/24 anonim ***** válasza:

Ha te tényleg ilyen vagy, akkor aranyat érsz :D Nekem nagyon bejönnek az ilyen srácok :) Lehetne több is belőlük

17/L

2011. aug. 19. 21:08
 15/24 anonim ***** válasza:
dehogy ciki... 15 éves létemre is hasonló vagyok :D F
2011. aug. 19. 21:12
 16/24 anonim válasza:

Egyáltalán nem ciki..szerintem ez elég jó dolog ha szereted a kisgyerekeket..elég sok fiú van aki nem..és elmondom neked hogy sok olyan lány van a ki a romantikusabb fiúkat szereti.

17/L

2011. aug. 19. 21:13
 17/24 szkii ***** válasza:
Dehogy ciki, sőt, szerintem kifejezetten aranyos. :)
2011. aug. 19. 21:15
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat aranyosak vagytok, örülök, ha így gondoljátok! :)

Kaptátok a kezecskéket.

2011. aug. 19. 21:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, bár nem mindenkinél figyelhető meg ez a szériafelszereltség. Az már nagyobb gáz, hogy sok lány sem tud főzni, és erre még büszke is. Szerintem a te korosztályod még nem nagyon értékeli ezeket a dolgokat, ezért is nehéz ideális párt találnod (nem mintha az én korosztályomba tartozó nők közül sokan lennének ilyenek). Annak idején nekem is azt mondták, milyen jó lesz a leendő feleségemnek, aztán mégse akar összejönni a dolog. :)) Igazából sokszor el se hiszik, hogy tudok kotyvasztani egy-két dolgot, de hát lelkük rajta. Egyébként ha le tudsz akasztani valahonnan egy kisgyereket, akkor irány sétálni vele, kitűnő csajozási lehetőség, ez általában bejön a nőknek. ;)))) Szóval nehogy szégyelld magad ezek miatt, szerintem biztosan jó társ lesz belőled, csak nehéz megtalálni azt, aki mindezeket értékeli. Ne add fel, hajrá. :))
2011. aug. 19. 21:22
 20/24 anonim ***** válasza:
a haverok előtt lehet ciki, azaz az ő szemükben, de a lányoknál biztosan nem. igaza volt az előttem szólóknak, bárcsak minden pasi ilyen lenne, vagy akár csak hasonló. aranyos srác lehetsz :]
2011. aug. 19. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!