Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Könyörögjem magam vissza hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyörögjem magam vissza hozzá?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy sráccal. Elsőre megfogott benne valami. Msn-eztünk, aztán megvolt az első randi. Egy "kicsit" félreértettük egymást, és ő azt gondolta, hogy én is egyéjszakás kalandot keresek, így másnap már a koleszszobájában kötöttem ki. Hülye voltam, hogy felmentem tudom, de ott egyszerre megmondtam, hogy én nem vagyok az a fajta, aki így odadobja magát. Megnéztünk egy filmet, ő közben próbálkozott, de amikor megmondtam neki, hogy szűz vagyok leállt. Utána megint találkoztunk. Hihetetlenül kedves volt, de ami zavart, hogy még mindig központi téma maradt a szex. Valahogy mindig oda lyukadtunk ki. Utána nem keresett egy ideig, majd újra felvette a kapcsolatot velem msn-en. Kiderült, hogy haza kellett utaznia, mert az anyukája nagyon megbetegedett, őt kellett ápolnia. Szinte minden nap msn-eztünk egy hónapig, meg beszéltünk telefonon, de ami még mindig zavaró volt nekem, hogy a szex még mindig középpontban állt. Aztán visszajött, újra találkoztunk. Én is gyenge voltam, de annyira jólesett az érintése, viszont még én nem voltam rá készen, és állandóan azon járt az eszem, hogy csak strigulának szán engem is. A következő randinkon megmondtam neki, hogy nekem ez nem megy. Tudom, hogy ő hatalams szoknyapecér volt, soha nem tagadta, hogy rengeteg nővel volt dolga, de azt állította, hogy most meg akar változni. Mert bennem azt látja, hogy több van mint másokban. Nem csak a külsőm fogta meg, hanem a gondolkodásom, hogy lehet velem beszélgetni bármiről. Amikor "dobtam", akkor viszont nem akart meggyőzni arról, hogy maradjak. Le szűz pics@zott, voltam számító, kihasználtam csak őt, feleslegesen húztam két hónapig az agyát, elege van a nőkből, mert ő megváltozott értem, türelmesen várt, toleráns volt. Azóta is beszélünk hébe-hóba msn-en. És mindig szóba hozza, hogy ő mennyit változott értem, neki milyen sokat jelentett ez a két hónap, de most már mindegy, én dobtam, ha vége hát vége. Nem tudom. Visszagondolva, tényleg sokat változott a kedvemért, de én nagyon megijedtem, mert nekem túl rámenős volt.

Megalázkodjak előtte, és kérjem meg, hogy kezdjük előről? De az alapprobléma úgy érzem megmaradt. Én akármennyire is kívánom őt és szeretem, nem tudok lefeküdni vele. Annyi mindentől félek. Ő sokkal tapasztaltabb mint én, és nincs hozzászokva,hogy olyan lánnyal legyen, aki nem tudja, hogy mi a dolga az ágyban. Tudom, hogy csalódna bennem, és ezt nem akarom. Ti mit tennétek a helyemben? Hagyjam a francba az egészet? De nekem kell. Annyira össze vagyok zavarodva.

Köszönöm annak, aki elolvasta, mert elég hosszú lett. És a tanácsokat is előre köszönöm!

2009. ápr. 15. 09:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szűz vagy azzal még várj. Ha tényleg fontos vagy neki, akkor Ő is tud várni. Ha úgy érzed kell neked, akkor próbáld meg vele újra, de csak akkor feküdj le vele ha teljesen biztos vagy a dologban. Ha képes várni rá sokat, akkor tényleg nem csak azért van veled.
2009. ápr. 15. 09:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Abból, amit leírtál, egyértelmű, hogy ez a srác csak le akar fektetni. Hidd el, ha valakinek komoly szándékai vannak veled, nem így fog reagálni és nem fog le szűzpi.cs.ázni. Úgy látszik, hogy begurult, hogy nem sikerült a terve. Így tudod kiszűrni, hogy ki utazik csak a szexre: aki már első randin és végülis az összesen ezt helyezi középpontba, szerinted mi mást akarna? Ne legyél olyan buta, hogy megalázkodsz neki. Talán ő az egyetlen pasi a világon? Hány éves vagy?
2009. ápr. 15. 09:25
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

19 éves vagyok, és olyan nehéz. Egy részről egyértelműek a jelek igen, de amikor a szemembe néz, és tényleg komolyan mondja, hogy változott és még változik, ha kell, akkor elbizonytalanodok, de aztán megint jön valami, ami miatt elkezdek parázni...

2009. ápr. 15. 09:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

a 2 hónapra értette a türelmes várakozást?!:D és ha a szex mindig is jobban érdekelte, mint kellett volna, akkor hol van az a baromi nagy változás???:Dlol

nehogy visszakönyörögd magad-.-

kutyából nem lesz szalonna. főleg nem ennyi idő alatt...

azt nem vágta a fejedhez, h rádáldozta a fiatalságát?!:D:D:D

bocsi, de ez a srác még mindig csak "arra" megy...

2009. ápr. 15. 09:34
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!Én azt tanácsolom neked,hogy ne foglalkozz ezzel a sráccal,mert ahogy az előttem válaszolók is írták,egyértelműen csak a szexre hajt.Én azt is biztosra veszem,hogy ha 1x megkap téged,utána ott is hagy.Megpróbál majd lerázni olyan szövegekkel,hogy neki nem megy,meg szabadságra vágyik. Hogy könnyebben hozd meg a jó döntést: gondolj arra,hogy lesz egy fiú (mert 100%,h lesz),aki érdemes lesz arra,hogy bevezessen a szex világába.Csak olyan fiúnak engedd ezt meg,aki őszintén szeret.Sok sikert;)

24/F

2009. ápr. 15. 09:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Ehh, nézz másik fickó után. Miből gondolod, hogy a fene nagy 2hónapos várakozásban nem szórakoztatta-e magát kevésbé szűzies matrónákkal? Na ugye! Ha tényleg Te lennél a fontos és nem a szoknyád felhajtása, akkor nem mondana ilyen alpári dolgokat. Ez alap. Hagyd a fenébe sz.tem.
2009. ápr. 15. 10:30
 7/14 anonim ***** válasza:
3-4 hónapot várni kell vele minden esetben. és szerintem is csak arra hajt a srác.
2009. ápr. 15. 12:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Jaj, azt is mondogatja, hogy majd változik? Ez olyan tipikus szöveg. Jegyezd meg, hogy sosem változik az, aki igazán nem akar. Mondani mindent lehet. Nehogy bevegyél már ilyen dumát. Nincs más pasi a világon, hogy ennyire kell neked ez a szexvadász?
2009. ápr. 15. 12:32
 9/14 anonim ***** válasza:

ne légy naiv! ez a fa.sz csak arra hajt. kell neked a kapcsolat utáni fenékig érő lelki sérülés? na,ugye!

mondj le róla sztem.

2009. ápr. 15. 15:07
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem igazatok van. Csak már 19 vagyok, és annyit mondogatta, hogy mi mindenről lemaradtam, és hogy ilyen türelmes fiút úgysem találok mint őt, hogy már elhittem neki. De tényleg igazatok van. Remélem találok olyant, akit keresek...

2009. ápr. 15. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!