Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem köszöntött fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem köszöntött fel az egy éves fordulónkon. Ne csináljak belőle ügyet?

Figyelt kérdés

Ma vagyunk együtt egy éve, találkoztunk, adtam neki 12 szál vörös rózsát, erre megkérdezi, miért kapta...

(Nem világosítottam fel utána sem...)

Normális, hogy rosszul esik, vagy túldramatizálom a dolgot? :/

17/F, 16/L

2011. aug. 17. 21:52
1 2
 11/12 napietus ***** válasza:
ja, szóval ne csinálj ügyet belőle. nem keltenél túl férfias benyomást ahogy ezen hisztizel, mint egy butácskább kislány :)
2011. aug. 18. 09:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!! :D

Képzeljétek, ma átjött tök váratlanul egy ajándékzacskót szorongatva, hogy "bocsi, de késett a netes futár"... :D

Nagyon-nagyon örültem az ajándékának, egy eredeti, dedikált Frank Lampard (Chelsea focista) képet kaptam (nagy rajongója vagyok), bekeretezve. :D

Hát ez a kérdés így tárgytalan. :D Azért köszönöm nektek! :)

2011. aug. 18. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!