Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem köszöntött fel az egy éves fordulónkon. Ne csináljak belőle ügyet?
Figyelt kérdés
Ma vagyunk együtt egy éve, találkoztunk, adtam neki 12 szál vörös rózsát, erre megkérdezi, miért kapta...
(Nem világosítottam fel utána sem...)
Normális, hogy rosszul esik, vagy túldramatizálom a dolgot? :/
17/F, 16/L
2011. aug. 17. 21:52
3/12 anonim válasza:
ezt általába a lányok szokták fejben tartani, és ők szoktak megsértődni ha a pasi elfelejti..:)
4/12 anonim válasza:
Szerintem meg túl nagy jelentősséget tulajdonítasz a dolognak. Könnyedebben, keep smiling! :-D
De tényleg ne csinálj belőle ügyet, szerintem nem érdemes.
Pedro
5/12 anonim válasza:
Szerintem csinálj ügyet belőle, mert jó nagy tapló barátnőd van, hallod-e..
6/12 anonim válasza:
hát gáz egy p*csa, az biztos.
ha valaki szeret valakit, ezt megjegyzi...
hát basszus, én dobnám, mert egy ostoba...
7/12 IQnindzsa válasza:
Most legalább van egy adu a kezedben ha elfelejtenéd a szülinapját és balhézni kezdene. :)
Én soha nem emlékeztem ilyesmikre. mit számít egyáltalán? Az a fontos h MOST jól érzitek magatokat egymással. Ennyi.
8/12 anonim válasza:
ezt csak akkor vesd fel,mikor o szidja a pics@dat,valamiert...
9/12 djgenyo válasza:
Ja csinalj ugyet! Jelentsd fel a rendorsegen! De elotte taknyosra szopassad lefele!!!!hehe
10/12 napietus válasza:
lehet, hogy ő nem is tudta, én sem tartottam számon soha az ilyen évfordulókat. a házasságit persze igen, de ilyen "összejövésit" nem. lehet, hogy a barátnőd is feleslegesnek tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!