Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dagi lányok miért nézik nyálcsorgatva a vézna fiukat?
Figyelt kérdés
alacsony vagyok és sovány.és gyerekarcu, még csak nem is szép. ha beszélnék lányokkal, akkor azok szinte észre sem vesznek, ellenben ha van a társaságukban egy kövér lány, akkor az a háttérböl engem mosolyogva bámul! hát nem veszi észre, hogy ki a hozzá való? én legyek az uj plüssmacija, vagy mi?2011. aug. 15. 11:48
11/23 anonim válasza:
tetszel egy csajnak, neked ő nem tetszik. és? nagy ügy. szokványos történet, napjában milliárdszor előfordul. de hogy minek ebből ducikérdést csinálni vagy hogy jön ehhez a súly, azt én nem értem... szerintem az, hogy tetszel ennek a lánynak az nem az ő súlyának a függvénye, egyszerűen csak kedves, azért mosolyog vagy ilyen az ízlése. nőj fel...
12/23 anonim válasza:
Nem divat az ilyen farmer, fekete cipőd meg szörnyű.
13/23 A kérdező kommentje:
2 éves kép
2011. aug. 15. 12:21
14/23 anonim válasza:
ma 11:55 vagyok. A kép alapján egy aranyos, cukimuki kisfiúnak nézel ki, lehet, én is mosolyognék, ha meglátlak, mint általában ha gyereket látok, függetlenül attól, hogy hány kiló vagyok éppen. De pasiként nem tudnék rád nézni. Mondjuk én már idősebb vagyok, de fiatalabb koromban is az ilyen babaarcú srácokat inkább kisfiúnak láttam. :)
15/23 Ariadne13 válasza:
nem testalkat kérdése az ízlés.
17/23 anonim válasza:
Épp ez, rohadtul nem a kilókon múlik az ízlés. Attól, hogy kövér, még nem feltétlenül a túlsúlyos fiúk az esetei, illetve a soványok sem mindig a vékonyakra buknak. De ez a srácokról is elmondható, úgyhogy nem tudom, mit csodálkozol.
Amúgy nekem nincs bajom a külsőddel (csak az öltözködésedbe tudnék belekötni), de szerintem is parasztság volt ez a 'nem veszi észre, hogy ki a hozzá való?' benyögésed. Nem a testalkattól kéne függnie az ilyesminek.
18/23 anonim válasza:
Szerintem nem testalkattól függ,hogy kinek mi jön be. Nem lehet általánosítani, mert mindenkinek más tetszik, sőt az emberek nagy részének -legyen nő vagy férfi- szerintem nincs kifejezetten ideálja sem. Azaz megtetszhet neki bárki testalkattól, meg mindentől függetlenül, ha van egy olyan kisugárzása, ami vonzóvá teszi. Sőt, itt egy ellenpélda az állításodra: Tegnap elvittem a napszemüvegem optikushoz és az optikus csaj, aki elég nagydarab, szabályosan flörtölgetett velem, holott én sem vagyok kis darab (180 cm, 86 kg). Sőt -annak ellenére, hogy messze áll az olyan csajoktól akik tetszenek- nekem is tetszett, mert volt önbizalma, kisugárzása és elbűvölő volt a mosolya. 18/F
19/23 A kérdező kommentje:
hát ugy könnyü, ha tetszel valakinek, ja.
2011. aug. 17. 12:49
20/23 anonim válasza:
Hmm hát igen. Én is sovány vagyok és nekem sem kell dagadt lány (de a férfiak többségének sem kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!