Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOOOS, szerelmes vagyok egy sztárba! (? ) tovább lent.
Tudom ez most nagyon hülyén fog hangzani de....
azthiszem beleszerettem egy színészbe. de télleg nagyon,
egésznap a fejembe jár. és ne mondjátok hogy ezcsak rajongás mert rajongtam már máskor is.de ilyen még sosem volt.
mindent tudok róla a legkisebb kis pontig is. a szobám is tele van vele, csak őt hallgatom.
mit tegyeek? (lécci norma válaszokat:S)
"de láttam már smink nélkül.. "
JESSZUS.
Ha látnék egy srácot sminkben, örökre elásná magát.
úristen mennyi szánalmas ember van itt xD
Ha szerelmes az ember,nem érdekli mások véleménye! Mit kell szidni az imádottját? Nem értek el vele semmit! Ha neki Ő tetszik,akkor silence van,értitek? :D ő tetszik neki és kész,még jó hogy nem ti mondjátok meg,kibe legyen belezúgva. Ha neki ő tetszik, mit foglalkoztok vele? Inkább akkor ne írjatok semmit.
Írta itt valaki bruce willist... Na hát,az aztán tényleg nagyon férfi...xD felfuvalkodott hájfejű alak ennyi erővel. Sőt,szerintem kifejezetten RONDA.
Két lehetőség van. 1:előbb-utóbb elfelejti az ember
2: ha már megengedheted magadnak,hogy ott éljél,ahol ő,megszervezed hogy valahogyan találkozz vele,stb. akkor lehet a jövőben valami. Persze ehhez a kölcsönös vonzalom is szükséges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!