Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOOOS, szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOOOS, szerelmes vagyok egy sztárba! (? ) tovább lent.

Figyelt kérdés

Tudom ez most nagyon hülyén fog hangzani de....

azthiszem beleszerettem egy színészbe. de télleg nagyon,

egésznap a fejembe jár. és ne mondjátok hogy ezcsak rajongás mert rajongtam már máskor is.de ilyen még sosem volt.

mindent tudok róla a legkisebb kis pontig is. a szobám is tele van vele, csak őt hallgatom.

mit tegyeek? (lécci norma válaszokat:S)

2011. aug. 14. 19:47
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
Hát én behalok...xDDD naharagudj de ez haláli vicces...XD lehet azért mert én a normális kapcsolatok híve vagyok..találj már magadnak egy normális nem celeb csávót..xD
2011. aug. 14. 20:35
 32/44 anonim ***** válasza:
40%

Ez mióta színész és mióta sztár?

Amúgy nem akarom megbántani az érzéseidet de úgy néz ki a gyerek mint egy rossz bu,zi.

Nyüzüge és semmi férfias nincs benne. Se tertása se teste se semmije sincs!

Mellesleg ilyen csávót bárhol találsz a nyomik társaságában! Minden városban akad ilyen társaság.

Én meg azthittem hogy Colin Farrel, vagy valami hasonló jóvágású gyerekbe vagy szerelmes, nem egy ilyen meztelencsigába!

2011. aug. 14. 21:12
 33/44 A kérdező kommentje:
:((((((((:@
2011. aug. 14. 21:14
 34/44 anonim válasza:
62%
Én belzugtam Brad Pitbe mikor a Trojában alakitotta Achileust...pedig nem bukom a szőke pasikra..lángolt érte kisszivem mint aveszedelm(hát még a hormonjaim)de jött a Mr és Ms Smith,és Jolie,igy hát áldásomat adtam rájuk:P:P:P:P:PNo de könyörgöm!!Ez a nyüzge izéé meg Pit...naaaaaaaaXDamugy elmulik,ne agyalj rajta...
2011. aug. 14. 23:01
 35/44 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ? :)
2011. aug. 16. 12:05
 36/44 A kérdező kommentje:
14:D ő meg 18..-.-><
2011. aug. 16. 12:29
 37/44 Pj0tr ***** válasza:

Hogy lennél már bele szerelmes? Amit állítólag tudsz az nem is ő. Az csak a marketinggépezete terméke. Semmi több. Smink nélkül sem láttad még szóval valójában azt sem tudod, hogy néz ki.

Ha ezeket átgondoltad újra kérdezem: Hogy lennél már bele szerelmes?

Meg kell tanulnod megkülönböztetni a dolgokat. Ez rajongás. Esetleg átmegy majd fanatizmusba, ha nem figyelsz...

2011. aug. 16. 12:29
 38/44 A kérdező kommentje:

de láttam már smink nélkül..

és nemnézném ki belölle hogy más lenne.

amugymeg "beléé'

2011. aug. 16. 12:31
 39/44 anonim ***** válasza:
Számtalan ilyen srác van még, keress egyet :)
2011. aug. 16. 12:40
 40/44 anonim ***** válasza:
Szerelmes abba lehetsz, akit ismersz. Személyesen. Érted?
2011. aug. 16. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!