Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOOOS, szerelmes vagyok egy sztárba! (? ) tovább lent.
Tudom ez most nagyon hülyén fog hangzani de....
azthiszem beleszerettem egy színészbe. de télleg nagyon,
egésznap a fejembe jár. és ne mondjátok hogy ezcsak rajongás mert rajongtam már máskor is.de ilyen még sosem volt.
mindent tudok róla a legkisebb kis pontig is. a szobám is tele van vele, csak őt hallgatom.
mit tegyeek? (lécci norma válaszokat:S)
Ez mióta színész és mióta sztár?
Amúgy nem akarom megbántani az érzéseidet de úgy néz ki a gyerek mint egy rossz bu,zi.
Nyüzüge és semmi férfias nincs benne. Se tertása se teste se semmije sincs!
Mellesleg ilyen csávót bárhol találsz a nyomik társaságában! Minden városban akad ilyen társaság.
Én meg azthittem hogy Colin Farrel, vagy valami hasonló jóvágású gyerekbe vagy szerelmes, nem egy ilyen meztelencsigába!
Hogy lennél már bele szerelmes? Amit állítólag tudsz az nem is ő. Az csak a marketinggépezete terméke. Semmi több. Smink nélkül sem láttad még szóval valójában azt sem tudod, hogy néz ki.
Ha ezeket átgondoltad újra kérdezem: Hogy lennél már bele szerelmes?
Meg kell tanulnod megkülönböztetni a dolgokat. Ez rajongás. Esetleg átmegy majd fanatizmusba, ha nem figyelsz...
de láttam már smink nélkül..
és nemnézném ki belölle hogy más lenne.
amugymeg "beléé'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!