Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy manapság a tinédzserek 97 százaléka "szerelmes" egy sztárba?
Mert hülyék. Normális ember nem szerelmes egy sztárnak kikiáltott senkibe. Mitől felsőbbrendű és különb valaki csak azért, mert szerepel egy agyon reklámozott, gagyi filmben, vagy elénekel egy nyálas szart?
És mivel a média mindenhol őket futtatja, az jön le az embereknek, hogy ők mennyire menők, sikeresek és mindenük megvan és ilyenek akarnak lenni, vagy legalábbis részesülni a ragyogásukból. Ez nem szerelem, hanem egyfajta birtoklási vágy, vagy irigység. Hiszen mégis csak jobb felvágni egy ilyennel a barátnők előtt, mint egy hétköznapi sráccal és a fizetése is sokkal több. De egy híresség nem fog összejönni egy átlagos emberrel, mindegy, hogy melyik nemhez tartozik.
Mióta vannak sztárok, azóta ez így van.
Előtte meg a másfajta híres emberekbe (pl. milliomosok: lásd meseautó) voltak szerelmesek.
Ez együtt jár a hormonok indulásával... a szervezet ilyenkor próbálja ki magát.
Ha nem harapódzik el nagyon, akkor nincs vele gond.
F17 vagyok és én belé vagyok szerelmes XD
http://www.youtube.com/watch?v=2cPTUcnFX4k&NR=1&feature=fvwp
de elfelejteném egy magyar lányért:D
Ez így volt 15 éve is, nem csak "manapság", csak akkor még más sztárok voltak...
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!