Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy sztárba! Mit tegyek? :S
Hát, ez már kicsit beteges, azt hittem én vagyok az, a Green Day mániámmal:D Nem kell pszihológus, de ugye tudod, hogy ha Amerikába is mész, nem találkozol vele?:P Szabad tudnunk, ki az?:D
13L
Ez teljesen normális. Tanuld az angolt, ha Magyarországra jön, akkor menj el a koncertjére, esetleg megpróbálhatsz beszélni vele. Lehet, hogy akkor ki is ábrándulsz.
De idővel ki fogod nőni ezt :)
Köszi a gyors válaszokat. Hát... ha nem nevettek ki... Jaden az, a Karatekölyökből, Jaden Smith :$ :$ Nagyon tetszik a haja is meg minden rajta. És ez már december óta tart. :/
És köszi a bíztatásT, a koncertjére (ha lesz) muszály lesz VIP jegyet szereznem :D
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:53
Tudom, hogy az kevés, hogy Amerikába menjek. Régebben úgy gondoltam, hogy az ha Amcsiba megyek megold mindent, feljogosít arra, hogy vele találkozzak, de ez őrültség, hiszen akkor több százan találkozhatnának vele ://
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:02
Kössz, most sokkal jobban érzem magam... x""DDD
Én is pontosan ennyi idős voltam, amikor majd' megvesztem egy sztárért, és én is 100%-osan meg voltam róla győződve, hogy ez szerelem.:)
Mára már természetesen kinőttem, hidd el, Te is ki fogod, csupán most abban a korszakban vagy, amikor kezdesz kialakulni/átalakulni érzelmileg is, hogy a későbbiekben át tudd élni a valódi szerelmet is egy "valódi" fiúval.:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!