Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy sztárba! Mit tegyek? :S
szia!
Szerintem normális dologról van szó, nyugi, énis átestem rajta,2x is( egyszer egy franciával egyszer egy amerikaival, az egyik 4 évig tartott). Ezt majd egy valódi párkapcsolat megoldja,ne izgulj emmiatt:)
Akár én is írhattam volna.Persze én másba vagyok beleesve.Egy pankrátor, ráadásul 17 évvel idősebb nálam.Nekem is minden vágyam hogy találkozhassak vele miatta regisztráltam twitteren,a bevonulózenéje a csengőhangom,ő a háttérkép a telefonomon, és én is Amerikai (Chikago)útra gyűjtök.De csak oda.Úgyis hónapokba telne mire kinyomozám hol lakik pontosan.:)De én már 17 vagyok és nem akar elmúlni, rengeteget sírok,és én is minden nap róla álmodok és álmodozok.Én is kitaláltam hogy pankrátor leszek és akkor összejövünk,már járok gyúrni(egyenlőre még csak tésztát), meg edzeni, de tudom hogy esélyem sincs mégis mindent megteszek hogy közelebb kerülhessek hozzá vagy legalább visszakövessen twitteren.Van egy piercing a szájában.Már nyúzom anyámékat hogy had legyen nekem is,azzal már elértem valamit hogy azt mondták ha leérettségizek akkor lehet.
Mellesleg Phillip Jack Brooks azaz CM PUNK-ról áradozok itt.XD
17/L
Neked bejön ez a modor?
Engem picit idegesít, olykor.... :D
Na,hagyjuk már!:DD Nekem meg Slashsel van így xd Róla szól az élet!Mintha az ikertesóm lennél!Szívemből szóltál!
14/L
Én is átéltem hasonlót, azonban szerintem rá kell hogy gyere:nem ez az igazi szerelem.
Álmodozni lehet, csak az a rossz ha el is hiszed hogy mindez valós. Szerintem felesleges a pszichológus, idegenek nem igazán tudják átérezni az ilyet.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!