Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nna, nem is foglalkoztam volna többet a kérdéssel, ha nem írod be a legutóbbi kommentedet, kedves kérdező... *nagylevegőtvesz* és most anyarozs leszek, és nem mondok rád valami igen csúnyát, ehelyett viszont bőven fejtsd ki, hogy miből szűrted le azt az állítólagos féltékenységet. Komolyan mondom, tényleg kíváncsi vagyok. Ha nem teszed, elkönyvellek valami csak rettentő lealacsonyító kifejezésekkel jellemezhető személynek.
Ja, és azt azért hozzátenném, hogy véleményt kértél, és kaptál. Az, hogy nem olyan, mint amit hallani akartál, nem jelent semmi rosszat.
Az első "féltékeny"
"Ha nem teszed, elkönyvellek valami csak rettentő lealacsonyító kifejezésekkel jellemezhető személynek. "
Ez is nagy intelligenciára vall!Zsarolsz? xD Abból haver,hogy te vagy,majdnem az egyetlen,aki negatívan nyilatkozott.Nagyon az ellenkezője illik a csajra,sokak véleménye(akik ismerik és nem ismerik egyaránt)szerint. :__D Na de tényleg igazad van az utóbbiban,köszönöm a véleményedet,ezt kértem.Kit érdekel,hogy milyen.Csőség!
" Abból haver,hogy te vagy,majdnem az egyetlen,aki negatívan nyilatkozott.Nagyon az ellenkezője illik a csajra,sokak véleménye(akik ismerik és nem ismerik egyaránt)szerint.
Ja meg sok "partilotyót" láttam már én is,elhiheted,vannak,mint a szemét.Szerintem ha összetennénk egy olyan képen szereplő csajjal nagy lenne a különbség. "
Kérdezhetek még valamit?Te általánosban hányast voltál szövegértésből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!