Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban tényleg nem éri meg a nőkkel kedvesnek
lenni és romantikusnak?
inkább udvarias legyél és férfias, ha megoldható. ez a kedves-romantikus dolog ugyanis pengeél, amiről könnyű átesni a nyálasságba, ami persze, hogy senkinek nem jön be.
29/N
2011. aug. 14. 13:21
A másik meg h attól h rendes vagy lehet defekted is tehát ez nem elveszett dolog rossz lányokkal próbálkozol ugyanis ott van a hiba h én sok rendes lányt ismerek itt nem arra gondolok(h jó tanuló meg nem öltözödik úgy mert az is külsőség bár ez is igaz rájuk)Hanem arra h renes srácot szeretne és nem is csúnyák csinossabbak alakra meg szebbek arcra mint sok lány tehát smink neélkül is jobban mutatnak de nincs szerencséjük a pasikkal mert ti is ismerjétek be ösztönösen olyan lányokra hajtotok akik nem ezt becsülik meg hanem a külső jobban számít nekik meg a menőség!Mint h rendesek legyenek velük egy kapcsolatban.És most ne mondd azt h de nem úgy öltözködnek meg jól tanulnak stb.mert a kinézet nagyon keveset számít és vki attól h normálisnak néz ki nem biztos h az.Mi is feltehetnénk a kérdést h miért vannak egyedül a csinos valóban rendes srácra váró egyének.ŰÉs itt megitn ne nyomjátok a szöveget h mindenkinek más a szép mert aki szerintem szép az a pasik szerint is az szokott lenni!VALLJÁTOK MÁR BE BASZ.D NEKTEK SEM KELL OLYAN AKI NEM ISZIK NEM CIGIZIK ÉS RENDES SRÁC KELL NEKI MERT AZ UNALMAS SZERINTETEK AKKOR MEG MIT NYÍGTOK?EMÓSOK VAGYTOK? FEJEZZÉTEK BE A TAPASZTALATON ALAPULÓ HÜLYESÉGETEKET!Nőlj fel basz.d és várj addig a felnőttek között már nem lesz ilyen gondot ha nem hülyülsz meg addig a fiatalok között meg mindig is az volt a népszrűbb aki tud "élni" tehát bulzósabb,több haveros,csajozósabb,lányoknál meg igenis aki ad magára szintén sok barátnős pasizósabb.Ha nem vagy ilyen egy leszel a sok közül és ha meg görcsösen ragaszkodsz barátnőhöz az riasztóként működik ezért lehet sikeresebb az a srác aki nem foglalkozik már úgy a lányokkal.Ja csak egyszerűbb egyből minden lányt beállítani egykaptafának mint megvizsgálni h neked nincs-e defekted!Rosszkor,rosszul,rossz embereknél ismerkedsz v nem vagy-e túl görcsös,önbizalomhiányos,vagy nem vagy túl előnyös külsőre.Minden magát rendesnek beállító srácnál ezt a problémát figyeltem meg és mind kivétel nélkül a rendességre fogja és felveszi a legyünk bunkó elvet jó basz.d engem nem érdekel legyél bunkó de vigyázz ha kretén vagy csak rosszabb lesz ha meg nem majd sok butább lányt átbasz.ol h menőbb vagy mint ők!Ha neked ez kell hajrá!Ha meg mégsem akkor talán próbálkozz ne csüggedj barátkozással és ha nem sikerül gondolj arra h felnőttként sikeresebb leszel de egybként ki kéne ismerned elötte a lányokat talán akkor megóvhatnád magad.
2011. aug. 14. 13:30
Nekem is az a tapasztalatom, hogy a rendes(?) ha tényleg azok, inkább a disco macákat meg ehhez hasonló féléket környékezik meg, az aki tényleg normális lány és szeretne maga mellé egy tényleg normális fiút azt meg lesz@rják. persze akadnak kivételek, de ha így lenne akkor nem lennék még mindig egyedül. mondom tapasztalat.
Inkább úgy mondom, hogy hiába adjátok magatoknak, hogy így meg úgy rendesek vagytok csak azért nektek is van mércétek és nem adjátok lejjebb. Akkor meg vállaljátok azt, hogy kikosaraznak majd sokszor. De akkor ne kezdjetek el rinyálni, hogy nincs rendes, normális lány. Mert van, csak maximum azokat meg nem veszitek észre!
Mert nem üti meg a mércéteket.
2011. aug. 14. 13:36
Dötsd el egy-két aranyos csaj aki lehet h csak a későbbi korokban jön el vagy több csaj de mind a külsőségekre megy majd és ahhoz mérten viselkedj.Mert nálam nincs esélye a bunkóknak de sok lánynál van.....Csak aztán ha kiélted magad akkor felnőttként normálisodj mert ott senkinek nem fosz kelleni így!
2011. aug. 14. 13:38
ja és valóban bevallom h én sem ütöm meg a fiúk mércéjét mert nem csinálom meg a hajam és én vagyok az egyetlen aki nem érti h sprtos-nőies alakkal meg hát szabályos arccal miért vagyok ronda ha nem bulizok meg nem csinálok hülyéségeket meg kívülálló vagyok kiközösítettféle de lehet csak én vagyok beképzelt!
2011. aug. 14. 13:42
de nem tartom magam rondának mégis az osztálytársaim 8 fiú szerint az vagyok bár egy kettő már járni is akart velem közülük de hát....Azért ki.baszottul nem jövök be nekik elmondásuk alapján!
2011. aug. 14. 13:45
Igen elveszett mert manapság ha az előfordul a fiú megilyed h jajj de csúnya de akkor meg ne sírjatok csecsemők!
2011. aug. 14. 13:47
Ki mit ért romantikus dolog alatt. Szerintem megéri romantikázni. Csak add önmagadat, aztán akik értékeli, azok úgyis jeleznek neked. Akinek meg nem jön be, arra ne pazarold az idődet. :)
2011. aug. 14. 13:51
Ne azért legyél olyan amilyen, mert a társadalom aktuális állása szerint megéri. Én is meguntam már ezt a szenteskedő dumát, amit a lányoktól kapok, hogy több ilyen pasi kéne, meg sok lány összetenné a két kezét... mert hát én hiába nem vagyok csajozós vagy bulizós, hiába vagyok odaadó, ha ez nekik csak eleinte tetszik. Az ilyen lelkiszemetesnek jó, de férfinek már nem. A kinézetemmel sem lehet nagy gond, mert sok lány mosolyog rám meg néz, tehát olyan ronda mégsem lehetek, hogy azért ne kelljek. Ennek a "pár" csalódásom ellenére viszont mégis úgy gondolom, hogy létezik olyan lány, aki értékelné, csak ritka. Ahogy írták itt előttem, csak add önmagad, ne próbálj x számú csajnak megfelelni, mert az már nem Te leszel.
2011. aug. 14. 14:18
Kapcsolódó kérdések: