Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire "gáz" manapság romantikusnak lenni?
Nem gáz, az hogyha valakinek veszel egy szál rózsát stb.
Azok akik meg azt állítják, hogy ez gáz, szop.anak lovat =)
Nem vagyok egy romantikus alkat, barátom sem, de elmentünk megnézni a holdfogyatkozást, szokott hozzámbújni, meg ilyesmik - nálam már ez is romantikus :D - és az jó volt.
20L
Ó, hát persze, hogy vannak még ilyen lányok. :)
Az már más, hogy én eddig nem igazán találkoztam még ilyen romantikus fiúval :( Na, majd egyszer, fő az optimizmus! :)
Én nagyon értékelem az ilyesmit, mindig is romantikus fiúra vágytam, azt hittem, sehol nem fogok találni a mai világban... De szerencsére sikerült :) Hidd el, nagyon sok lány odavan az ilyesmiért, meg fogod találni azt, akinek Te kellesz ;)
20L
Aki szeret, annak nagyon fog tetszeni.
Ha a csaj nem szeret, akkor mindegy mit csinálsz, mennyire próbálod önmagad, és a romantikus énedet elfojtani, úgysem tudsz mit csinálni, mert az már nem egészséges kapcsolat.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!