Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet úgy kedvesnek lenni egy lánnyal/udvarolni neki, ha társaságban vagyunk?
Figyelt kérdés
Hetente 1x-2x elmegyünk bicajozni sétálni több haverral,lányhaverral erre-arra.És hülyéskedés közben,az egyik lányt(aki tetszik nekem) próbaképpen átkaroltam. Nem szólt semmit,hogy ne csináljam,de igazából nem is tudom hogy észrevette-e. Még nem próbálkoztam ezzel,csak úgy séta közben,de szerintetek meg kéne próbálnom? Még nem igazán lendültem bele az ilyen lány ügyekbe,úgyhogy egyenlőre randit nem szeretnék kérni...
Szóval,most mit tegyek?:)
(a lányt már kb. 2 éve ismerem és úgy 6 hete kezdtem vele rendszeresen,sokat dumálni)
2010. ápr. 25. 09:24
1/3 anonim válasza:
Ugyanúgy, mintha kettesben lennétek. Nem muszáj játszani a "menő arcot", attól, hogy ott vannak a barátaid.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez gyakorlatilag egy nyílt titok,hogy tetszik nekem,valószínűleg ő is sejti...tehát nem probléma ha ott vannak a barátaim
2010. ápr. 25. 09:48
3/3 anonim válasza:
Menjetek ek kettesben fagyizni és mond el neki,hogy többet szeretnél a barátságnál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!