Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi a melled, formátlan a feneked és a 2. képen mintha X-lábad lenne. De legalább vékony vagy, mondjuk, ez szerintem főleg annak köszönhető, hogy 16 körül lehetsz és még növésben vagy. Az is jó pont, hogy csinosan öltözködsz.
Kicsike jóindulattal én 7/10 adnék az alakodra.
23F
Én nem veszítem el a fejem,igaz,kicsit lejjebb adok,de tudom kontrollálni,a helyzetet,nekem fontos a belső is,nem csak a külső.
Nem vagyok az a, fajta! :D
Az önbizalmam nem nő, inkább próbálom meg találni az aranyközéputat.
Nem utálom az alakomat, de nem is imádom. Van még mit dolgozni rajta. Csak egyszerűen, kérdeztem valamit, mit gondoltok az alakomról. Ennyi. (semmi nyálcsorgatás nem volt itt szerintem...)
Nem rossz, nem rossz, de egy dolgot sose felejts el:
az aki szep...uuhhhuuuuu...az reggel is szep....amikor ebred, meg ha ossze is gyurte az agy.... ne siess meg...aahhhaaaaaa....ne siess ugy...mondok valamit...a tukrod hazudik...nehogy elhidd, hogyha masnak laaaaaaaaat...huhhuuuuuuuu
es akkor a refrent egyutt! gyerunk mindenki: jeg dupla whiskyv....upsz, jaaa, nem...az egy masik...
10/10 esek ! Akkor ő a legszebb nő akit csak láttatok ? Vagy ennyire hogyismondjam, kiéhezettek vagytok ?
Az igazság az kisszivem, hogy lábra lehetne gyurni, fenékre is guggolás bringázás... stb mert így is rövidek a lábaid. (legalább is a képeken) De legyél boldog ezzel az alakkal, mert jó az alakod, sokan megirigyelnék !
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!