Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is "piszkálnak",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is "piszkálnak", amiért nincs párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

(Nyilván a kérdés azokhoz szól, akiknek nincs párkapcsolatuk.)

Engem a rokonok mindig azzal "zaklatnak", hogy mikor lesz már barátom, és kicsit idegesít már, hogy nem értik meg, hogy nincs, nem is akarok (esetleg nagyon kivételes esetben), és kész.

(20/L, de nem tudom, hogy ez a válasz szempontjából mennyire hasznos információ... =P)

2011. aug. 13. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

jaaaj ne is mond.

Az anyámtól kezdve egészen a nagyapámig kérdezik kérdezgetik....barátok távoli rokonok...hogy nah mi van Robi van már csaj?fuuuuu olyankor leginkább leordítanám a fejüket,hogy ez az én életem és azt csinálom ami jó nekem és ha majd úgy érzem,és ha minden összejön(mert nem nagyon jön össze....mármint a barátnő szerzés)majd belekezdek 1 kapcsolatba.

de sajnos akármilyen megértő és nyugodt vagyok kezdem elveszteni e türelmemet....:@:@:@

19F

2011. aug. 13. 20:24
 12/14 anonim ***** válasza:

En 25 eves srac vagyok es gyakorlatilag kb. 15 eves korom ota hallgatom a haverjaim b*zizos poenjait, ami neha mar elkepesztoen nyomaszto tud lenni... pedig csak azert nem volt soha baratnom, mert nem vagyok elegedett az intim meretemmel es emiatt nem mertem sosem kapcsolatot kezdeni!

A szuleim sosem feszegetik a temat, erzik rajtam, hogy valami nincs rendben, de sosem beszeltunk nyiltan es oszinten ilyesmirol, soha senkinek nem emlitettem, hogy ilyen jellegu problemaim vannak es ezert nem megy a csajozas...

2011. aug. 13. 20:49
 13/14 anonim ***** válasza:
ha megyünk rokonokhoz, olyan ismerősökhöz akikkel ritkán találkozunk nekik körülbelül a 4. kérdés ez... én is kaptam már bu*zis poént, de azt még ők sem gondolhatták komolyan. túlzottan látszik, hogy nem vagyok az, szerencsére :) szóval elég sokszor kérdezik, hogy van-e? aztán hogy miért nincs? mondjuk ki van vele a tö.köm...
2011. aug. 13. 20:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyakran előfordult korábban, elsősorban közeli ismerősöktől. Miután leordítottam a fejüket, abba hagyták. Rendkívül zavaró tud lenni, hogy egyfolytában ezzel nyaggatnak és nem a saját dolgukkal foglalkoznak.

A ledühítőbb, amikor a szülők nyaggatják a 18-20 éves gyereket, hogy miért nem csinálnak már unokákat. Könnyű úgy nagyszülőnek lenni, hogy nem ők nevelik azt a k.rva kölyköt és csak hétvégente látják.

2011. aug. 13. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!