Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért piszkálnak emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért piszkálnak emiatt?

Figyelt kérdés
Az van hogy 14 éves lány vagyok most jöttem gimibe és az osztályból már csak én vagyok az aki nem feküdt le senkivel még van barátom másfél hónapja de még csak csókolóztunk mert túlkorai még vannak barátnőim de ők is ezzel piszkálnak hogy feküdjek már le a barátommal mert már ciki nem vagyok csúnya modellkedem is és már sok fiú akart volna velem járni de én nem akartam és hogyan állíthatnám le őket hogy ne piszkáljanak.
2009. nov. 17. 16:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Komolyan azért néznek ki, mert 14 évesen még szűz vagy?? Besz@rás! Ha 30 évesen lennél szűz arra azt mondom, hogy oké az már lehet, hogy ciki, de 14 évesen??? pfff :SS Ne hagyd magad! Mond meg nekik, hogy te tiszteletben tartod az ő döntésüket, hogy ők már lefeküdtek egy fiúval (vagy többel, kitudja ha már így osztják az észt) de te még nem érzed úgy, hogy itt lenne az ideje és ezt ők is tartsák tiszteletben. Jó hogy nem erőszakoltatnak már meg téged valakivel, hogy ne legyél szűz. Elképesztő mik mennek ma az iskolákban. Eszedbe ne jusson azért lefeküdni valakivel, hogy ők ne nézzenek ki!!!! Ez a te döntésed, akkor teszed meg amikor akarod. Szerintem ráérsz még ezen gondolkodni. A barátnőidet meg csak sajnálni tudom amiért ilyen fiatalon már így k.rválkodnak, (bocsánat a kifejezésért, de erre mást nem tudok mondani) Szégyellhetik magukat, hogy téged is a rosszba vinnének. Majd sorra járhatnak abortuszra a "nagylányok".
2009. nov. 17. 17:02
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél buta!Akkor feküdj le a pároddal mikor TE elérkezettnek érzed az időt, és ne akkor amikor a BARÁTNŐID!

A szüzesség értékes dolog!Az én legjobb barátnőn 18 múlt mikor elvesztette élete szerelmével, és én olyan büszke voltam rá hogy eddig megtartotta!Azzal feküdt le akit igazán szeretett, és tedd ezt te is!Legyél rá büszke hogy neked sokkal fontosabb a szüzességed minthogy az első jelentkezőnek odaadd!Emelt fővel mond a barátnőidnek hogy Én igenis szűz vagyok, és az is maradok, és büszke vagyok rá hogy minden jöttment mehet át rajtam!Vágj vissza nekik!

2009. nov. 17. 17:03
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Nem* minden jöttment....

kimaradt az utolsó előtti mondatomból!Bocsi!

2009. nov. 17. 17:05
 4/22 anonim ***** válasza:
93%

szia!!

én is 14 éves vagyok, lány és számomra teljesen alap dolog, h 14 évesen az ember még szűz. nehogy már azért veszítsd el a szüzességed, mert a barátnőid, vagy oszttársaid kinéznek emiatt....nem lehet sok sütnivalójuk, ha ezt tartják alap dolognak..(ne haragudj, nem bántásként szántam)ezt a dolgot te döntsd el...a barátnőid pedig döntsenek a saját szüzességük felöl, és ne hagyjd h ezzel rábírjanak erre, ha te nem akarod...

2009. nov. 17. 17:12
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Köszönöm Istenem, hogy nem ezzel a korosztállyal egy időbe születtem, és nem velük nevelkedtem. Még én is olyan selejt lennék, mint ezek. Ámen
2009. nov. 17. 17:12
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

helló. én is 14 éves lány vagyok, a mi osztályunkba azt nézik le aki már nem szűz(2-3 ember).

ez most engem nagyon meglepett.

ne hagyd magad! vágj vissza nekik. nem szégyen. a mai világba inkább dicsőség.

sok sikert!

2009. nov. 17. 17:25
 7/22 anonim ***** válasza:
80%

Mond, hogy már nem vagy szűz...

A legtöbb lány ezt mondja, hogy ne nézzék le a többiek...

Különben nem kell nagy dobra verni, hogy szűz vagy, mert a szexuális életed csak rád és az éppen aktuális barátodra tartozik...Legközelebb maradj csöndben...Nem kell mindenkinek kikotyogni mindent!!!

Az embernek meg kell őriznie a magánéletét(végtére is azért magánélet)!!!

Legközelebb mond azt a piszkálóknak, hogy:

Ne haragudj, de mi közöd hozzá?!

2009. nov. 17. 17:49
 8/22 anonim ***** válasza:
97%
Hát, tudod ma már az a divat, hogy legyél minél nagyon k.rva, mert ha nem, akkor te már nem vagy ember, meg bla bla bla... Ne foglalkozz veluk, inkább nézd le oket, mind r.bancok lettek, és még dicsekednek is vele! Ezzel az erovel pénzt is szedhetnének, már biztos milliomosok lennének..
2009. nov. 17. 17:50
 9/22 anonim ***** válasza:
52%
Mert ők nem a neten olvasgatnak olyan emberektől válaszokat akik sose voltak boldogok hanem élik az életüket. neked is ezt kéne tenned. Miért vonod meg magadtól direkt a jót? Semmi rosz nincs abba. Tudod milyen jó érzés? Ki kellene próbálnod. Soha többet nem hagynál fel vele.
2009. nov. 17. 18:30
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Na én most direkt miattad regisztráltam:) 14 évesen ezek mennek.. meglehetősen érdekes. Én 21 éves vagyok, soha nem sietettem semmit, 19 voltam mikor elvesztettem a szüzességem, sőt majdnem 20. Persze nem mondom h tábla lógott a nyakamban, hogy szűz vagyok:) De ha kérdezték gond nélkül felvállaltam és megmondom őszintén, nekem soha egy negatív visszajelzésem se volt, sőt épp ellenkezőleg! És most majdnem két évvel később azt mondom, hogy életem legjobb döntése volt várni, mert átéltem a kamasz szerelmeket, megkaptam a kamasznak járó apró pofonokat az élettől és 19 évesen megtaláltam azt akit most két évvel később is pont annyira szeretek (ha nem jobban)mint az elején. És kívánok Neked is ilyen boldogságot! És jó tudni, hogy azért vannak 14 éves lányok akik normálisan gondolkoznak.
2009. nov. 17. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!