Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira vágyom már egy pasira! Szerintetek? (bőv. Lent, fontos) ? 16/L
Aki szeret engem és viszont szerethetem,akivel közös programokat csinàlnànk,jòl éreznék magunkat.
A baj az,hogy én sehol nem talàlkozom keves,helyes és nem annyira gyerekes fiùval,aki nem a szemre megy,hanem fontos neki a kapcsolat. Olyan magànyos vagyok.Pedig,amikor ide gyk-ra tettem fel kérdést és privàtban küldtem fotòt,aki kért,akkor mindenki azt írta,hogy szép vagyok.Ezen kìvül egyszer voltam bulizni(az sem tetszett:-D),nem civilek,nem iszok,kedves és őszinte vagyok,érdekel a tovàbbtanulàs.Az egészet nem értem.Vélemény?
16/L
Hát igen, 100-ból akad 1, aki kivétel szerencsére ebből a "divatból". Egyébként ebben a korban ez természetes. Én 18 éves vagyok, de nekem se volt még semmilyen kapcsolatom, mert nem lehet találni 100-ból 1-et...
Ha gondolod írhatsz egy privátot, hátha összejön a dolog...:)
18F
Ha nem keresed,majd ő rád talál. Csak vedd észre!!
Nehogy úgy járj, mint én, hogy akkor ismered fel, hogy jó pasi, mikor már nem akar tőled semmi komolyat.
17/L
Akik írták,hogy küldhetek nekik privit,azoknak írtam.:P
Egyébként a többieknek is köszönöm a válaszokat,és még várom a többit is.:)
Utolsó!???
van ilyen, de 16 évesen még ne legyél emiatt szomorú. Fiatal vagy még nagyon, nyilván azt hiszed, hogy szörnyű helyzet, de! 16 éves vagy :) szóval lesz már "pár" szép éved.
Én is onnan vagyok ahonnan te, de hát fiatal vagy nagyon :)
Hölgyem, várom privát levelét elérhetőséggel és fényképpel. Miutàn egyeztettük óráinkat megtaníthatlak kezelni azt a telefont.
19/F
az itteni fiúknak ne írj, szerinted miért lógnak itt fent és keresik az ilyen lányokat mint te?
mert gusztustalanok, rondák stb:D szal én a helyedben nem írnék nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!