Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira vágyom már egy pasira!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira vágyom már egy pasira! Szerintetek? (bőv. Lent, fontos) ? 16/L

Figyelt kérdés

Aki szeret engem és viszont szerethetem,akivel közös programokat csinàlnànk,jòl éreznék magunkat.

A baj az,hogy én sehol nem talàlkozom keves,helyes és nem annyira gyerekes fiùval,aki nem a szemre megy,hanem fontos neki a kapcsolat. Olyan magànyos vagyok.Pedig,amikor ide gyk-ra tettem fel kérdést és privàtban küldtem fotòt,aki kért,akkor mindenki azt írta,hogy szép vagyok.Ezen kìvül egyszer voltam bulizni(az sem tetszett:-D),nem civilek,nem iszok,kedves és őszinte vagyok,érdekel a tovàbbtanulàs.Az egészet nem értem.Vélemény?

16/L

2011. aug. 13. 18:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
ne csüggedj, rá találsz majd. amúgy örülök,hogy megválogatod a pasikat. így is kell.
2011. aug. 13. 19:05
 12/28 anonim ***** válasza:

Hát igen, 100-ból akad 1, aki kivétel szerencsére ebből a "divatból". Egyébként ebben a korban ez természetes. Én 18 éves vagyok, de nekem se volt még semmilyen kapcsolatom, mert nem lehet találni 100-ból 1-et...

Ha gondolod írhatsz egy privátot, hátha összejön a dolog...:)

18F

2011. aug. 13. 19:11
 13/28 anonim ***** válasza:
trollbaby?
2011. aug. 13. 19:12
 14/28 anonim válasza:

Ha nem keresed,majd ő rád talál. Csak vedd észre!!

Nehogy úgy járj, mint én, hogy akkor ismered fel, hogy jó pasi, mikor már nem akar tőled semmi komolyat.

17/L

2011. aug. 13. 19:42
 15/28 A kérdező kommentje:

Akik írták,hogy küldhetek nekik privit,azoknak írtam.:P

Egyébként a többieknek is köszönöm a válaszokat,és még várom a többit is.:)

Utolsó!???

2011. aug. 13. 19:44
 16/28 A kérdező kommentje:
19:12nek szóltak a kérdőjelek.Az utolsó előtti válaszolónak.
2011. aug. 13. 19:45
 17/28 anonim ***** válasza:

van ilyen, de 16 évesen még ne legyél emiatt szomorú. Fiatal vagy még nagyon, nyilván azt hiszed, hogy szörnyű helyzet, de! 16 éves vagy :) szóval lesz már "pár" szép éved.

Én is onnan vagyok ahonnan te, de hát fiatal vagy nagyon :)

2011. aug. 13. 20:59
 18/28 PÁL/INKA ***** válasza:

Hölgyem, várom privát levelét elérhetőséggel és fényképpel. Miutàn egyeztettük óráinkat megtaníthatlak kezelni azt a telefont.

19/F

2011. aug. 16. 17:28
 19/28 anonim ***** válasza:
na jöhetnek a privik 19 éves fiú vagyok még nem volt barátnőm,de ha lenne akkor az életemet is odaadnám érte,hogy neki jó legyen.
2011. aug. 16. 17:46
 20/28 anonim ***** válasza:

az itteni fiúknak ne írj, szerinted miért lógnak itt fent és keresik az ilyen lányokat mint te?

mert gusztustalanok, rondák stb:D szal én a helyedben nem írnék nekik.

2011. aug. 16. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!