Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de mas pasira vagyom? Hogy is van ez?
Ha nem vagy bene 100% biztos ,h a jelenlegi párod az akit választanál akkor hagyd ott ha anyira szeretnéd akkor nem nem lenne kérdés,kit választasz.azt nem értem ha mégis szerted a párod mért hagytad komolyodni a másikat.
Imádom anöket 17f
Ha nem vagy bene 100% biztos ,h a jelenlegi párod az akit választanál akkor hagyd ott ha anyira szeretnéd akkor nem nem lenne kérdés,kit választasz.azt nem értem ha mégis szerted a párod mért hagytad komolyodni a másikat.
Imádom a nöket 17f
Imádom a nőket:P 17f
óóó
bocsánat nem akartam 3 küldeni:S
Én is hasonló helyzetbe vagyok, mi 4 éve vagyunk együtt, de 1 éve van egy másik pasi, aki rettentően bejön, ha rámnéz tisztára rosszul leszek(jó értelemben:), ha meg hozzámér, elolvadok. De ennek ellenére imádom a párom, mi már együtt is élünk és én sem értem, hogy mi van velem.
Gondolkodtam már, hogy esetleg megpróbáljam a másikkal és szakítsak a mostanival, de képtelen vagyok, hisz nagyon szeretem, de mégis.
szóval ezt én se nagyon értem.
Lehet az van, hogy az egyikben megvan az ami a másikból hiányzik és fordítva. Csak a kettőből nem lehet egyet csinálni és kettős játékot se jó játszani.
Dönteni kell, csak még én se tudom, hogy mit tegyek.:)
26/L
Figyelj csak előző kommentelő nem hiszem h jogod van másokat sértegetni!!!!Nem ezért vagy itt hanem azért h segits!!!Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok és mégsem vagyok szajha sztem te nem vagy ezzel szoval tisztában, hogy mit is jelent(nézz utánna)!
kedves kérdező ugyan ezt érzem én is,és én is 2 éve járok a barátommal,szeretem csak vmiért más is tetszik de nem tudom miért!! ha nem változik a dolog lassan beleőrülök!!pedig az sem biztos h a másik srácnál van esélyem!!!de vmiért mégis vonzodom hozzá és ábrándozok rolla!!!nekem is jo lenne a segitség bár nekem sok barátom azt mondta ha ilyen a fejemben megfordul h "szakitás" akor inkább szakitani kéne.De nagyon nehéz és egy fellángolás miatt nem biztos h megéri!!én még várok egy kicsit és majd meglátom h mit érzek,de ha még mindig másra vágyok akkor szakitok!!!!
És a te helyzeted joval nehezebb mert a srác külföldön van, de ha hazajön és még minidg ugyan ez a helyzet sztem jobb ha te is szakitassz mert csak magadnak teszel rosszat ha tovább is gyötröd magad!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!