Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira vágyom már egy pasira! Szerintetek? (bőv. Lent, fontos) ? 16/L
Figyelt kérdés
Aki szeret engem és viszont szerethetem,akivel közös programokat csinàlnànk,jòl éreznék magunkat.
A baj az,hogy én sehol nem talàlkozom keves,helyes és nem annyira gyerekes fiùval,aki nem a szemre megy,hanem fontos neki a kapcsolat. Olyan magànyos vagyok.Pedig,amikor ide gyk-ra tettem fel kérdést és privàtban küldtem fotòt,aki kért,akkor mindenki azt írta,hogy szép vagyok.Ezen kìvül egyszer voltam bulizni(az sem tetszett:-D),nem civilek,nem iszok,kedves és őszinte vagyok,érdekel a tovàbbtanulàs.Az egészet nem értem.Vélemény?
16/L
2011. aug. 13. 18:42
3/28 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesìràsért telefonnal írok,nehéz kezelni.:-P
Kedves fiùt akartam írni,aki nem a szexre megy.
2011. aug. 13. 18:46
4/28 A kérdező kommentje:
Nem Kati vagyok,és Zalàban lakom.:-)
2011. aug. 13. 18:46
5/28 anonim válasza:
ne törődj ezzel a pasi témával. én is ezt csináltam, és tényleg a semmiből jött. már 2 éve senki sem tetszett. (hidd el, idegesítő, ha senki nem jön be neked) aztán elveszettem a szüzességem egy gyors numera alkalmával, és úgy voltam, hogy enegm nem érdekel, hogy ki mit gondol. (nem dicsekedtem ezzel, ne hogy azt hidd) de hirtelen jött a nagy Ő....
6/28 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatban cigit akartam ìrni.
2011. aug. 13. 18:48
7/28 anonim válasza:
Szimpatikusnak tűnsz! Kérhetek egy képet? :) F20
8/28 anonim válasza:
Azt hiszem, átérzem a helyzeted. Nem tudom, mennyire vagy nyitott vagy ilyesmi, de talán többször el kéne járnod ide-oda. Nem bulikra gondolok, hanem más, értelmes, nem leiszom-magam-majd-okádok programokra. Valóban nehéz ismerkedni. Esetleg a sulidból nincs senki, aki tetszik, vagy olyan fiú, aki megfelelne neked? Lehet, hogy először csak haverokat kellene keresned, aztán a barátságból átmenne szerelembe a dolog.
9/28 anonim válasza:
manapság pont az dominál, aminek te is, én is szöges ellentétei vagyunk: pia, alkohol, sokszor drog is. És mindenhol ez van, én egy egyházi gimnáziumba járok, és ugyanaz megy, mint egy szakképzőbe... 17 éves srác vagyok, és úgyszintén nem volt soha senkim még
10/28 anonim válasza:
Attól, hogy még valaki nem iszik/cigizik/drogozik, lehet "menő". Bár manapság az a normális, aki ezeket csinálja. És igazság szerint ezek által könnyebben is lehet ismerkedni, szórakozóhelyeken, házibulikon. De szerintem ezek a kapcsolatok nem olyan tartósak, legalábbis én ezt szűrtem le a környezetemből. Ha ismerkedni akarsz, tényleg valami közösségi hely kéne, tánc, talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!