Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban szeretik az igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban szeretik az igazi férfiak a szűzies babaarcú lányokat? ( 30+pasik válaszát várom elsősorban)

Figyelt kérdés
Nem a pedofilokra gondolok, hanem a tanult, érett , sármos férfiakra!!
2011. aug. 12. 16:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Komolyabb is, miért is ne? Attól még, hogy egy lány fiatal, nagyon szép kapcsolat alakulhat ki közöttük.
2011. aug. 15. 07:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Vörös?
2011. aug. 16. 07:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem.
2011. aug. 16. 07:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor nekem nem kell, csak vörös jöhet.

Szeplői sincsenek?

2011. aug. 16. 07:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejönnek az ilyen babaarcú, csinos lányok, főleg, ha kedvesek, érdeklődőek is. Akár komolyabb kapcsit is el tudonék képzelni, ha 18 elmúlt már a lány. Természetesen szexuálisan is vonzónak tartanám, de szívesen beszélgetnék, ismerkednék, strandolnék egy ilyen lánnyal. 32F
2011. aug. 16. 08:04
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, végre egy pozitív értelmes válasz.

"Sajnos" vannak olyan lányok, akik akaratokun kívül is az érettebb fériak iránt vonzódnak, s ezt sokan nem értik, csak elítéik őket.

2011. aug. 16. 08:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

8:04-es vagyok. Köszönöm a pozitív kommentet. Örülök, hogy nemcsak a külsőd lehet vonzó, hanem intelligens és kedves is vagy :-) Egyáltalán nem „sajnos”, hogy vannak ilyen lányok, hisz egy érettebb, intelligens, sármos pasival nagyon sok mindenről lehet beszélgetni és sokkal figyelmesebb lehet egy 20 körüli srácnál. Egyáltalán nem ítéllek el ezért, sőt kifejezetten kiváncsivá tettél :-) Ha van kedved priviben is folytathatjuk a beszélgetést.

2011. aug. 16. 08:42
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

A szememnek tetszenek, meg is szoktam nézni őket, de nagyjából ennyi.

Általában a nálam fiatalabbak szoktak inkább betalálni, pedig inkább a 30 feletti nőkre indulok be. 33F

2011. aug. 16. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!