Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 27-30 felett minden jobb férfi már foglalt?
Aki tetszene, arról kiderül, h párkapcsolatban, házasságban van.
Aki nem jön be az persze egyedülálló, de teljesen mindegy ha egyszer nem jön be :(
De ez már 3-4 éve így megy, pedig nem teszem magasra a lecet!
26/L
Ahogy fentebb is írták, valószínűleg azért mert a jó másnak is kell, a rossz meg senkinek sem.
Én 22 vagyok, de már kezdem én is ezt tapasztalni...
én azt vettem észre, hogy a tisztes anyagi háttér és vagy belső értékek sokkal jobbképűbbé tudják tenni a pasikat, mint a külső tulajdonságok ;-)
az elvált pasikkal az a nehéz, hogy már óvatosabbak :-D ...nem lehet olyan egyszerűen belehúzni őket a csőbe :-D plusz már van amelyiknek nyakán van egy két gyerek..
Kedves Kérdező!
Én nem tartom magam egy hűű de rossz pasinak, - lehetőság lett volna rá, hogy több barátnőm is legyen,- de nincs...
Hála az égnek...!!! Ahogy a mondás tartja: ha nincs nő, nincs sírás. Nem hiányzik. Amire meg kellenek, azt 10 perc után megkapom tőlük...ennyi..
Utolsó válaszoló!
Tisztellek az őszinteségedért, de majd meglátod, hogy tévedsz. Találsz valakit, aki érdemes arra, hogy szeresd. Megpróbálod fűzni és lenyűgöz az eszével és a humorával és észre sem veszed, de hetek lesznek abból a 10 percből:)
Remélem minél előbb meg fogod ezt tapasztalni :)
19:31-nek nagy a szája de kicsi a farka :)
A nőknek még szexre sem kellenél. Máshogy írva: a nőknek még szexre sem kell sok férfi.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Mekkora fas*ságokat olvastam, főleg az eleje körül, tudod mit, csináld azt hogy az egész világon, minden hova becsöngetsz, annyi 30 év körüli normális szingli pasival találkoznál, hogy el sem hinnéd, csak hát erre 20 élet is kevés volna d: most a lényeg hogy millió oka lehet hogy valaki szingli, mert mint én, nem mindenki úgy gondolkodik hogy mindenkivel össze akarna jönni akit csinosnak gondol.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!