Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 27-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 27-30 felett minden jobb férfi már foglalt?

Figyelt kérdés

Aki tetszene, arról kiderül, h párkapcsolatban, házasságban van.

Aki nem jön be az persze egyedülálló, de teljesen mindegy ha egyszer nem jön be :(

De ez már 3-4 éve így megy, pedig nem teszem magasra a lecet!

26/L

2011. aug. 12. 13:46
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Aki elvált, és nem Ő volt alkalmatlan, (ahogy azt már korábban kitárgyalták itt,) az nem is sokáig marad egyedül, ezért gyorsan kell rá "lecsapni". :)
2011. aug. 12. 15:58
 42/57 anonim ***** válasza:
77%
Sokmindenben igazatok van, de én pl. ugyanígy éreztem, mint a kérdés kiírója. És ráadásul volt egy elvem: elvált férfival nem kezdek. Aztán a sors úgy hozta, hogy a szerelmem és a gyermekem apja végül egy elvált férfi lett, mindketten 30 évesek voltunk amikor megismerkedtünk. És nem bántam meg, mert a legjobb ember, akit ismerek és emellett annyira jó pasi, hogy hihetetlen. És az exével 10 évet volt együtt, előtte nem volt sok kapcsolata. Nem tette tönkre a fuccsba ment házasság, pedig a csaj volt a ludas ugyanis megcsalta. Nekem szerencsém volt, persze minél tovább vár valaki, annál kevesebb az esély a sikerre. Na viszont a párom 2 legjobb barátja hasonló korúak és mindkettő szingli, viszont ők totál felelőtlenek, ki is jelentették, hogy nekik aztán nem kell komoly kapcsolat.
2011. aug. 12. 16:11
 43/57 anonim ***** válasza:

Ahogy fentebb is írták, valószínűleg azért mert a jó másnak is kell, a rossz meg senkinek sem.

Én 22 vagyok, de már kezdem én is ezt tapasztalni...

2011. aug. 12. 16:40
 44/57 anonim ***** válasza:
De még mindig nem tudjuk kik a jó pasik.. az aki jóképű (izmos, stb.), de amúgy egy szerencsétlen lúzer, nincs semmilye, az most jó vagy nem? És aki kevésbé jóképű (izmos, stb.) de van saját lakása, jó kocsi, tisztes anyagi háttér, az jó vagy nem?
2011. aug. 12. 17:00
 45/57 anonim ***** válasza:

én azt vettem észre, hogy a tisztes anyagi háttér és vagy belső értékek sokkal jobbképűbbé tudják tenni a pasikat, mint a külső tulajdonságok ;-)

az elvált pasikkal az a nehéz, hogy már óvatosabbak :-D ...nem lehet olyan egyszerűen belehúzni őket a csőbe :-D plusz már van amelyiknek nyakán van egy két gyerek..

2011. aug. 12. 17:25
 46/57 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Én nem tartom magam egy hűű de rossz pasinak, - lehetőság lett volna rá, hogy több barátnőm is legyen,- de nincs...

Hála az égnek...!!! Ahogy a mondás tartja: ha nincs nő, nincs sírás. Nem hiányzik. Amire meg kellenek, azt 10 perc után megkapom tőlük...ennyi..

2011. aug. 12. 19:31
 47/57 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó válaszoló!

Tisztellek az őszinteségedért, de majd meglátod, hogy tévedsz. Találsz valakit, aki érdemes arra, hogy szeresd. Megpróbálod fűzni és lenyűgöz az eszével és a humorával és észre sem veszed, de hetek lesznek abból a 10 percből:)

Remélem minél előbb meg fogod ezt tapasztalni :)

2011. aug. 12. 20:34
 48/57 anonim ***** válasza:
68%
" ha nincs nő, nincs sírás. Nem hiányzik. Amire meg kellenek, azt 10 perc után megkapom tőlük...ennyi.." csak egyszer értenék már meg a pasik, hogy Ők sem kellenek nagyon másra! Ti meg még képesek vagytok könyörögni is a szexért. Azt azért ne feledd, hogy a Nő választ! Szóval annyira nem lehetsz te olyan jó pasi! ;)
2011. aug. 13. 07:11
 49/57 A kérdező kommentje:

19:31-nek nagy a szája de kicsi a farka :)

A nőknek még szexre sem kellenél. Máshogy írva: a nőknek még szexre sem kell sok férfi.

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2011. aug. 13. 12:41
 50/57 anonim ***** válasza:

Mekkora fas*ságokat olvastam, főleg az eleje körül, tudod mit, csináld azt hogy az egész világon, minden hova becsöngetsz, annyi 30 év körüli normális szingli pasival találkoznál, hogy el sem hinnéd, csak hát erre 20 élet is kevés volna d: most a lényeg hogy millió oka lehet hogy valaki szingli, mert mint én, nem mindenki úgy gondolkodik hogy mindenkivel össze akarna jönni akit csinosnak gondol.

21/f

2011. aug. 13. 15:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!