Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 27-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 27-30 felett minden jobb férfi már foglalt?

Figyelt kérdés

Aki tetszene, arról kiderül, h párkapcsolatban, házasságban van.

Aki nem jön be az persze egyedülálló, de teljesen mindegy ha egyszer nem jön be :(

De ez már 3-4 éve így megy, pedig nem teszem magasra a lecet!

26/L

2011. aug. 12. 13:46
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Igen, ez is egy nézőpont :-) De tudod, szerintem az is, hogy sokkal többen hisznek minket szép lónak, azok közül akik nem ismernek. (legalábbis nekem ez a tapasztalatom) de aki ismer, akivel együtt vagy, az tudja, mekkora szamár is vagy valójában :-D Lehet objektíven ítélni, mondjuk, hogy anyagilag kinek mije van, és mekkora ló vagy csak póni vagy szamár, de emberi dolgokban ez inkább úgy működik, hogy egy idő után mindenki a szamara lesz a másiknak :-D Valamiért, csak mindenki másért... :-D ha arra gondoltál,hogy mondjuk nekem kicsi a mellem, a másiknak nagyobb, és ezért lecserélne valaki (vagy ilyen külsőségekért) az múlandó, idővel mindenki a szerencsésebbek közül aki megéri szottyadt öregasszony lesz :-D ez alapján ítélni nem jó befektetés :-D
2011. aug. 12. 14:42
 32/57 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg egy elkeseredett "jaj kicsúszok az időből" nőnél nincs sebezhetőbb, tény! Ezek adják a választékot.
2011. aug. 12. 14:43
 33/57 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem a "nem jó" pasik elfogadnák az első útjukba eső nőt is. Ellenben a "nem jó" nők ugyanúgy magasra teszik a lécet mintha valami bombanők volnának, hiába mondják hogy nem is igaz. Aztán meg itt rinyálnak hogy hol vannak a jó pasik.
2011. aug. 12. 14:44
 34/57 anonim ***** válasza:

Tudod én már inkább teszem magasra a mércét, minthogy még egyszer legyek szamár valakinek is. Ezért van az, hogy inkább vágyik a ' jó pasira' (bár kinek mi az, lehet neked az nem tetszene ami nekem tetszik, tudod ízlések és pofonok).

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:41

Ezzel viszont egyetértek, pedig én nem is vagyok még öreg.

2011. aug. 12. 14:46
 35/57 anonim ***** válasza:
Na de pont azzal leszel szamár, hogy magasra teszed a mércét.
2011. aug. 12. 14:48
 36/57 anonim ***** válasza:

Nem ezzel leszek az, mert tudom, hogy ha összejövök egy olyan pasival ő mindig jobbra és jobbra vágyik de megelégszik velem, mert csak velem tudna kapcsolatot kialakítani más nővel nem, aki neki jobb LENNE. Inkább megspórolok magammal még egy bánatot. de ez már más téma. :D

inkább maradjunk a kérdésnél.:)

2011. aug. 12. 14:50
 37/57 anonim ***** válasza:
Úúú nekem ez magas, pedig már végigaludtam egy két pszichológia órát :-D
2011. aug. 12. 14:53
 38/57 anonim ***** válasza:
Mindenki olyan magasra teszi a lécet amennyire akarja, és persze vágyakozni is lehet. Van egy olyan mondás hogy mindenki addig nyújtozkodjon ameddig a takarója ér, ez igaz a párkapcsolatra is. Ha nem vagy jó pasi/nő, akkor vagy lejjebb teszed a lécet, vagy pedig egyedül maradsz a vágyakozásoddal.
2011. aug. 12. 15:09
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem foglalt minden 27-30 feletti jóképű férfi...

Nekem amúgy az a tapasztalatom, hogy hiába vannak párkapcsolatban ezek a férfiak, sokszor eszük ágában sincs még megházasodni vagy gyereket vállalni. Sokan csak megszokásból vannak együtt a barátnőikkel vagy azért, hogy legyen valakivel szexelni, és hát ha találnának egy jobb nőt (külsőre, belsőre), gondolkodás nélkül lelécelnének.

Az meg mekkora hülyeség, hogy sok pasinak csak 25 éves korig nő egy nő...Ja utána lehúzhatja a redőnyt egy életerős, szép fiatal nő? Na ne.

2011. aug. 12. 15:13
 40/57 anonim ***** válasza:

Keress elváltat.

Bár nem tudom te merre jársz, én nagyon sok ilyen pasast ismerek, de nekem a 40 körüliek jönnek be, így nem szoktam figyelni a fiatalabbakat, de még így is ismerek szingliket.

2011. aug. 12. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!