Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 27-30 felett minden jobb férfi már foglalt?
Aki tetszene, arról kiderül, h párkapcsolatban, házasságban van.
Aki nem jön be az persze egyedülálló, de teljesen mindegy ha egyszer nem jön be :(
De ez már 3-4 éve így megy, pedig nem teszem magasra a lecet!
26/L
Tudod én már inkább teszem magasra a mércét, minthogy még egyszer legyek szamár valakinek is. Ezért van az, hogy inkább vágyik a ' jó pasira' (bár kinek mi az, lehet neked az nem tetszene ami nekem tetszik, tudod ízlések és pofonok).
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:41
Ezzel viszont egyetértek, pedig én nem is vagyok még öreg.
Nem ezzel leszek az, mert tudom, hogy ha összejövök egy olyan pasival ő mindig jobbra és jobbra vágyik de megelégszik velem, mert csak velem tudna kapcsolatot kialakítani más nővel nem, aki neki jobb LENNE. Inkább megspórolok magammal még egy bánatot. de ez már más téma. :D
inkább maradjunk a kérdésnél.:)
Azért nem foglalt minden 27-30 feletti jóképű férfi...
Nekem amúgy az a tapasztalatom, hogy hiába vannak párkapcsolatban ezek a férfiak, sokszor eszük ágában sincs még megházasodni vagy gyereket vállalni. Sokan csak megszokásból vannak együtt a barátnőikkel vagy azért, hogy legyen valakivel szexelni, és hát ha találnának egy jobb nőt (külsőre, belsőre), gondolkodás nélkül lelécelnének.
Az meg mekkora hülyeség, hogy sok pasinak csak 25 éves korig nő egy nő...Ja utána lehúzhatja a redőnyt egy életerős, szép fiatal nő? Na ne.
Keress elváltat.
Bár nem tudom te merre jársz, én nagyon sok ilyen pasast ismerek, de nekem a 40 körüliek jönnek be, így nem szoktam figyelni a fiatalabbakat, de még így is ismerek szingliket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!