Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jobb egy férfi, vagy inkább srác teste? Kérdésem az alábbiakban!
Sziasztok.
Itt próbálok beszerezni több infót,azzal kapcsolatban,hogy a lányok,nők,asszonyok,hogyan szeretik jobban a férfi,illetve fiú testét.
Szeretnék komoly válaszokat kapni,és kérlek hogy csak a lányok válaszoljanak...:)
Szóval az a kérdés merül ezáltal fel bennem hogy szőrös mellkas jobb,vagy a csupasz...
ezen kívül az egész test ha gyantázott,az izgatóbb számotokra,mintha szőrös az illető?
vagy ha szőr van valahol,az hol jobb?
Ez fontos számomra!
Kérlek komoly válaszokkal bombázzatok:)
Köszönöm előre is minden kedves csajnak,és hülgynek a válaszát:)
Üdv:)
további minden jót:)
Mindenkinek más tetszik.
Számomra legyen szőrös, de nem jeti, csak minimálisan, olyan férfiasan. Nem kell sok szőr. De ha van az izgató.
De ha a pasi gyantázni szereti magát, akkor nem fogom neki megtiltatni. Csak nyugodtan. Ahogy jobban érzed magad.
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Szerencsére nem vagyok szőrös mint egy medve..:):)
De úgy gondoltam ezt meg kell kérdeznem itt:)
Én általában csak az intím részen vagyok borotvált-....csak hát vannak olyan filmek,amelyben azt emelik ki igazán h a férfi tiszta csupasz...mindenhol.
Köszönöm a válaszokat mégegyszer:)
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!