Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Örültök, hogy Ti nem menstruáltok?
A nőket viszont nem utasítják el, nem kell pasizniuk.Sokkal könnyebb nekik!
21f
igen, a válaszom igen örülök, hogy nem menstruálok! sok jó dolog van a férfi életében... ki ne borotválkozna meg a kedvese kedvéért, hiszen csak ő számít. Aztán reggel álló f@sszal ébredni milyen kellemes má'! és hogy a karjaidba bújik a kedvesed ha vigaszt keres az is milyen jó érzés, hogy bízik benned!
jó férfinak lenni és az is jó hogy nem menstruálok! 16/F
Akkor elárulok valamit
Férfi = borotválkozik
Nő = menstruál, gyereket hord 9 hónapig, szül, és BOROTVÁLKOZIK.
Ennyit erről...
18/N
23:32
A nő nem borotválkozik az arcán, tudnád mennyire fáj ott mert érzékeny a bőr!+a nőket nem is utasítják el, sajnos a férfiaktól várják el, hogy udvaroljanak.
21f
Utolsó: A nő nem borotválkozik az arcán, csak a lábán, a hónalján, egyesek a karjukon, bikinivonalon, intim területen.
És persze a borotva sem jó, mert az szúr meg gyakran kell, szóval marad a gyanta. Nah szerinted az milyen érzés? Elárulom: ezerszer szarabb, mint a borotva.
És igen: az is begyullad, meg fáj meg szőrbenövéses lesz.
"a nőket nem is utasítják el"
Miért ne utasítanák?
Ugyan lány vagyok, de szívesen venném, ha nem kellene minden hónapban görcsölnöm annyira, hogy szinte már hányok. De vannak olyanok, akik nem csak szinte hánynak a fájfdalomtól, hanem tényleg kipakolnak. Egy barátnőm középsuliban mindig összeesett az első pirosbetűs napján. Leginkább viszont az zavar, hogy mikor nyaralni megyünk (2, de inkább 3 évente), vagy a dolgozó társaság végre össze tud hozni egy napot a közeli tónál, és még a Nap is süt, nem esik az eső, nem fúj el minket a szél, szóval szép napunk van, na, akkor tuti hogy ez elcseszi az egész fürdést.
A gyantáról inkább nem nyilatkozom.
És igen, mindenkinek megvan a maga baja, igy a fiuknak is. Ha már ilyek tortúrán megyek át, hogy ne nevezzenek szőrös, igénytelen boszinak, akkor tessék igenis udvarolni nekünk. Csak szólok, hogy küldött el engem is már pasi azzal, hogy tudod, halljuk még majd egymást mi biztosan. Még szmájlit is kaptam tőle chaten a drága fészbukon. A kis gané többet sem jelentkezett. De ugye nem tetszhetünk mindenkinek, azt azért megértem. Azt már nem, hogy akkor minek szórakozik?! Barátnőimnek is vannak hasonló, és durvább sztoriaik is, van aki csak egy éjszakára kell a pasinak, de ugye ez cseppet sem megalázó. Ugyh nem csak szegény fiúk élvezik az elutasítást. Meg a szőrtelenítési tortúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!