Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Utcán leszólítással hogy álltok? Mitől függ, hogy örültök-e neki vagy sem? Kort is írjatok
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 13:45
1/7 anonim válasza:
Én fiúként is megmondom neked: attól függ, h külsőre bejön-e nekik a fiú.
2/7 anonim válasza:
Hát ha fiú vagy akkor ne szólíts le, lányok már annál inkább ;)
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval ha tetszik a fiú akkor megy a mosolygás, ha nem akkor meg barátságtalanok, ridegek vagytok?
2010. dec. 3. 14:29
4/7 anonim válasza:
Ha tetszik akkor se biztos hogy kedves lennék vele.Szerintem zavarba jönnék:D
5/7 anonim válasza:
Ugyan. Velem volt már ilyen. Sokkal inkább a viselkedés számít. Volt, hogy a srác teljesen játszotta az agyát, na azt gyorsan ott is hagytam valami kifogással, de volt aki kedvesen jött, érdeklődött, beszélgetett, pedig nem is volt az esetem külsőre, élveztem vele beszélgetni, pedig csak ott termett mellettem a buszmegállóban a padon. :) Persze finoman rákérdezett, hogy van-e barátom, de nem rögtön tette, és mivel van, megmondtam neki, elfogadta és kedvesen kérdezett még pár dolgot, majd lelépett mert ment a busza. :) Szóval, ha normális lányt akarsz leszólítani, ha barátságosan közeledsz, gáz nem leht. :) 18L
6/7 anonim válasza:
én 19/L vagyok és annyira nem venném szívesen ha mindig leszólítanának, de az első benyomással eldől minden, persze az is számít, hogy néz ki, aki leszólít és, hogy mennyire tud társalogni, ezekkel nekem tetszene
viszont valamiért a szenteket és az őrültetek kifogom....:S, de nehéz azért jókor és jó időben, lehengerelni valakit :P
7/7 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jön be ez a leszólítósdi. Egyrészt mert 3 éve van párom,de ha nem így lenne,akkor sem állnék le vad idegenekkel jópofizni,akkor sem ha esetleg bejönne külsőre.Nagyon nem az én stílusom az ilyen spontán ismerkedés,szóval nem hiszem,hogy lehet általánosítani. Ránézésre nem tudhatod,hogy mit fog szólni a lány, van akinek ez hízelgő van aki meg élből elutasít.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!