Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Örültök ha a barátnőtök nem vesz fel melltartót, pl pulcsi alá?
Nem örülök.
Mert egyrészt szexy és szeretem vetkőztetni a páromat, másrészt meg szerintem a mellnek sem túl jó ha egész nap csak lóg a levegőben....
és amikor meg jön egy kis hűvös és feszülős felső van a lányon akkro rögtön megmerevedik a mellbimbója és mindenki azt bámulja!
Nézd meg az afrikai nőket a törzsekben NO melltartó és a mellük eldeformálódik teljesen....
én meg pont azt olvastam h az nem jó a mellnek ha mindig melltartó van a lányon.
nem feszülös felsőre gondoltam,hanem pl: [link] ilyesmi pulcsi alá
Tökmindegy legyen rajta melltartó, szerintem legyen.
Az hogy este alvásnál nincs rajta az okés, de napközben legyen. Szexy és nem lötyög.
És én pedig úgy tudom mindenkitől, hogy ha nincs melltartó az a baj. Nyilván nem olyat kell venni ami teljesen szorítja a mellet és kidudorodnak az erek rajta , tőle...megnyúlik a mell eldeformálódik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!