Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindent elsietni, a mai fiatalok nem gondolkodnak?
Visszagondolva az én énképem 13 éves korom környékén kezdett kialakulni. És 19-20 éves koromra lett stabil (az nem mondom, hogy befejeződött, mert változunk ,de az alapok igen ekkor maradtak meg)
Én mondjuk 20 évesen ismertem meg a párom, de nem bánom, mert jól választottam. Pont hozzám való az a férfi aki a társam lett.
Én mikor 14 voltam azt mondtam a mamám ,hogy mostmár hamarost felnősz ,úgyhogy élvezzem ki, hogy még gyerek lehetek. És így is lett. Hallgattam a mamára, mert ő bölcs és sose adott rossz tippet. Szép teljes gyermek korom volt. Mikor eljött az idő, elekzdtem érni és megkomolyodni. A gyerekkorból pedig egy átmenet vezetett a felnőtt életbe. És én így érzem magam teljesnek.
Azt sem mondom, hogy valaki 20 év keressen párt .Nekem Így alakult. Nem akartam odavetni magam a party csürhének, mert annál többre tartottam magam. De azért túlzásnak érzem ,hogy valaki tul. képp a babát falloszra cseréli.
Kérdésed költői, nem is kell rá válasz, és a probléma is ezerszer bonyolultabb.
Én mindent a történelmi múltra, a nemzeti öntudat megalázására és az amerikai kultúra világszennyező hatásának a számlájára írnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!