Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Bulikban, diszkóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bulikban, diszkóban hogyan rázzátok le a pasikat?

Figyelt kérdés
Ha nagyon vagány csávónak képzeli magát,és nagyon nyomul,esetleg táncolsz és közben elkezd taperolni,hogyan rázod le?
2011. aug. 11. 11:20
 21/93 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, h egy lány alig érez különséget, h a pasin van-e gumi vagy épp nincs. Ennyi...
2011. aug. 11. 12:18
 22/93 anonim ***** válasza:
55%
a barátnöm szerint gumi nélkül neki is jobb.
2011. aug. 11. 12:18
 23/93 anonim ***** válasza:
A barátnőd ezek szerint az orgazmust is színleli :D
2011. aug. 11. 12:20
 24/93 anonim ***** válasza:
De nem olyan határozottan, mint a férfiaknak. Mellesleg a barátommal jóhogy jobb úgy, de vad idegennel nem fogok anélkül már megbocsáss
 25/93 anonim ***** válasza:
Az meg a másik:D
 26/93 anonim ***** válasza:
55%
ja, hogy vadidegenekkel is lefekszel? hát ez csak téged minösit. de legalább ha ilyen véresen öszinte vagy, akkor küldök képet, és várom az öszinte véleményed. udvariasságot tedd félre nyugodtan, bár ahogy látom régen ott pihen a polcon nálad.
2011. aug. 11. 12:21
 27/93 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, csak hogy ha megtenném, akkor biztos nem gumi nélkül csinálom. Amúgy meg akármit megtehetek, problémád van vele?:) Kép nem kell, mert e-mailről úgy se írok vissza:) Meg amúgy ha az udvariasságról beszélnük, én nem fogom neked azt hazudni, h "igen, jöjjön csak oda minden pálca srác, majd legfeljebb nem nézek rá". Ha egyszer az erős, férfias test jön be, akkor olyannal táncolok, ez van. Te jösz itt ezzel a "meghalsz" stb, terminátoros szöveggel -.-" te úriember
2011. aug. 11. 12:24
 28/93 anonim ***** válasza:
0%
pusztulj el akkor! jó?!
2011. aug. 11. 12:24
 29/93 anonim ***** válasza:
100%

"""a barátnöm szerint gumi nélkül neki is jobb"""

Szerintem nélküled meg főlegg. hogy jobb lenne neki:))))

2011. aug. 11. 12:25
 30/93 anonim ***** válasza:

Figyi!

Sztem ismerd el, h a csajnak van igaza! Jó leolt! Ezvan

2011. aug. 11. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!