Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Gáz, ha barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Gáz, ha barátnőm lenne: Sokat ölelgetném, sokat fognám a kezét, csöndes helyeken lennénk, és nem főleg a bulikban?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 01:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
én imádnálak
2011. júl. 15. 01:06
 2/20 anonim ***** válasza:
Ez tök jó!
2011. júl. 15. 01:06
 3/20 anonim ***** válasza:
nagyon cuki vagy:$
2011. júl. 15. 01:08
 4/20 anonim ***** válasza:
Ilyen egy normális férfi. Ne legyél partiarc,azok a legnagyobb idióták. Gratulálok!
2011. júl. 15. 01:21
 5/20 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat. Hiába vagyok is ilyen, még sincsen barátnőm, sajnos. Amúgy 18 éves srác vagyok.
2011. júl. 15. 01:28
 6/20 anonim ***** válasza:

igen sajnos ilyen hozáállással nem is lesz ezt tapasztalatból mondom

25/f

2011. júl. 15. 01:43
 7/20 anonim ***** válasza:

Már nem egy helyen leírtam, de azért most is megteszem.

A kérdésedből is látszik, hogy görcsösen és feszengve állsz hozzá a témához, ami alapjáraton tönkrebssza az egészet.

Nem kell megváltoznod azért, hogy legyen csajod, vagy ha úgy ismer meg akkor nem tudnád magad adni ami ugye szakításhoz vezet ergo nincs más dolgod, mint élni, és kihasználni az adódó lehetőségeid.

Látjátok erre jó ez a szociológiailag elvárt f.aszság, amit párkapcsolatnak nevezünk, hogy meghülyítsen mindenkit. Bele van beszélve az emberbe, hogy pár nélkül semmit nem ér, közben a helyzet annál rosszabb. Élj kiegyensúlyozottan ahogy neked ideális, és a többi idővel jönni fog, nem vagy elkésve semmiről. Csajt nem nehéz fölszedni, viszont minőségi csajt, aki hosszútávon is melletted marad, már annál inkább.

2011. júl. 15. 01:45
 8/20 anonim ***** válasza:
Hol laksz?? ( kérdező)
2011. júl. 15. 01:49
 9/20 A kérdező kommentje:
Pest megyében
2011. júl. 15. 01:54
 10/20 anonim ***** válasza:
16L vagyok.. én is pesti.. és hasonló fiú keresek
2011. júl. 15. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!