Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/mivel borotváljam a szőrt? Olyan helyeken.
Figyelt kérdés
Mármint ugy kérdezem,hogy az a kézi borotva kell hozzá vagy mivel kell és mikell még hozzá stb...2011. szept. 10. 21:03
2/18 anonim válasza:
én késsel szoktam, és néha borotválkozás után lekenem disznózsírral
3/18 anonim válasza:
1 : Milyen helyeken ?
2 : Van kézi borotván kívül másféle is ?
3 : Miért akarod borotválni azokat a bizonyos helyeket ?
4/18 anonim válasza:
egy jó tanács: NE BOROTVÁLD QRVÁRA VISZKET :DD
5/18 A kérdező kommentje:
3. nak!
honalj
2011. szept. 10. 21:08
7/18 anonim válasza:
borotva. gyanta. de az előbbi ócsóbb'.
8/18 anonim válasza:
Én személy szerint kisfejszével szoktam,vagy alkalom adtán ha tehetem erővágóval.
9/18 anonim válasza:
borotvával borotváld le, de előtte vágd rövidre pl. kisollóval a szőrt, különben nagyon szúrni és viszketni fog. Borotválkozáshoz használj borotvahabot, sokkal jobban megy le a szőr. utána pedig kend be pl. testápolóval, hogy másnap ne pirosodjon ki.
10/18 A kérdező kommentje:
írtam privit.
2011. szept. 10. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!