Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy borotváljam a farkam és környékét?
Sztem nem szép, ha csupasz.
De ez mindenkinek a saját dolga....
Szerintem, ha lesz barátnőd, kérdezd meg őt. Addig felesleges. Nem biztos, hogy minden lánynak a csupasz tetszik.
Én nem értem ezt a divathullámot, de én koleszos voltam, ha csupasz farokkal mentem volna be a zuhanyzóba, halálra röhögtek volna, sőt megkockáztatom, hogy búzának néztek volna.
Persze, az idők változnak, de azt mondom, amíg nincs barátnőd, nem ciki, hogy szőrös ott lent.
Ha mégis elkezded, készülj fel rá, hogy sokat fog viszketni.
Többet ér, ha az arcodra fekteted a hangsúlyt, nem vagy pattanásos, és ha eljön a borotválkozás ideje, akkor nem jársz ápolatlanul. Inkább ezen a területen légy sima, mert bármennyire férfias, csókolózásnál rendesen tud bökni.
Ez persze csak az én véleményem, de szerintem ne majmold a divatot, fontos, hogy a barátnődnek tetsszél.
Dottore válaszára kitérve:
A barátnőm sem borotválja teljesen, neki a szeméremdombja csupasz, lentebb meg 3-4 millis szőrzete van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!