Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Gáz, ha barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Gáz, ha barátnőm lenne: Sokat ölelgetném, sokat fognám a kezét, csöndes helyeken lennénk, és nem főleg a bulikban?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 01:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, küldj egy privi üzit, ha gondolod.
2011. júl. 15. 02:01
 12/20 anonim ***** válasza:

ahhw *-*

ez aranyos :)

2011. júl. 15. 02:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is így voltam az első barátnőmmel. Ki is vágott egy év után, mint a huzat, úgy megunt. Merthogy ő még bulizni akar, meg kiélni magát, és ez nem jó neki így.
2011. júl. 15. 02:12
 14/20 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek nagyon, ha összejönnék egy lánnyal, ezt tenné velem, pedig nagyon tudnám szeretni, odaadással lenni iránta.
2011. júl. 15. 02:24
 15/20 Inkog Nito ***** válasza:
Alapból olyan csajjal kell összejönni akiről tudod hogy nincsenek olyan ambíciói hogy ő most akkor elmegy bulizni..Kedves,csöndes lányok erre a legideálisabbak.Viccesen hangzik de akik sokat járnak könyvtárba általában ilyenek.
2011. júl. 15. 02:57
 16/20 anonim ***** válasza:

nem kell mindig romantikázni meg minden :P

el is mehettek akár bulizni :D

Nem az van h na "én romantikus vok ,nem lesz buli!!"

fő a változatosság xP

2011. júl. 15. 03:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Kérdezöhöz hasonló vagyok, csak én még képes lennék ezek mellet a szexuális életre.

két feltételem van: soha ne kérj SEMMIT, szeresd a hangoszenét.

Szó Köz was here.

2011. júl. 15. 03:20
 18/20 anonim ***** válasza:

ja ez baromi aranyos, elolvad a pici szívem :)

tényleg ne így állj hozzá! az szép és jó ha ilyen is vagy de a lányok többsége ezt nem díjazza.

2011. júl. 15. 07:24
 19/20 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy ne idegeskedj ezen és ne legyél ennyire feszült.Ne változz meg senki kedvéért.Legyél olyan amilyen vagy és csináld azt amit szeretnél.Ha ismerkedsz valakivel akkor is magadat add,ne legyél ideges és legyél határozott.

Lazíts egy kicsit.Mert mások észreveszik rajtad ha feszült vagy.

2011. júl. 15. 08:38
 20/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 02:12

Egyetértek, velem is pont így volt. A csajra rájött hogy még csak 18 éves és bulizni akar meg világot látni és kidobott. Előtte én is inkább a romantikus fajtába tartoztam, szerettem csak feküdni a csillagos ég alatt nyáron összeölelkezve és hallgattam ahogy a szerelmem lélegzik és ez olyan jó érzés volt. Aztán történt ez a törés az életemben, azóta (bár rohadtul nehéz volt) radikális változásokon ment keresztül az életem: csendes, szolid, visszahúzódó romantikus kedves srácból átváltottam hangos, magabiztos, bevállalós, pörgős, bulizós, néha kicsit bunkó stílusba és vajon mi lett az eredménye? Ragadnak a nők. Ez kell nekik nem a romantika meg a kis pincsi kutya és a rózsaszín mamusz barát, írhatnak itt akármit.

23f

2011. júl. 15. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!