Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bulikban, diszkóban hogyan rázzátok le a pasikat?
Figyelt kérdés
Ha nagyon vagány csávónak képzeli magát,és nagyon nyomul,esetleg táncolsz és közben elkezd taperolni,hogyan rázod le?2011. aug. 11. 11:20
1/93 anonim válasza:
Elég ránéznem, van egy erre kifejlesztett flegma pillantásom. :D
Amúgy van sokszor ilyen, olyankor lesöpröm a kezét és baromira nem törődök vele, akkor egy idő után lelép, mert nem érti, h mi van.
2/93 anonim válasza:
- Azt hiszem, nagyon boldoggá foglak tenni.
- Miért, máris elmész?
3/93 anonim válasza:
-(discoban) Milyen hangos van itt...
+Hát akkor fogd be...
4/93 anonim válasza:
Ha elkezdi tapizni a fenekem akkor megfogom a kezét és a derekamra teszem, ha nem áll le megmondom neki h zavar.
5/93 anonim válasza:
Eltolom, elmegyek mellőle vagy csak simán odahúzom barátnőimet és velük kezdek táncolni,
6/93 anonim válasza:
Nekem is nagyon flegma pillantásom van, amitől menekülnek, mert beképzelt pi.csának tartanak. Nem szeretek discoban ismerkedni, én oda barátokkal járok szórakozni, nem pasikat felszedni. Ha tapiznak, akkor viszont a számat is kinyitom, és nagyon csúnyán elküldöm melegebb éghajlatra. Sokszor visszaszólnak, de szópárbajban jó vagyok, így fel szokták adni.
7/93 anonim válasza:
Ha nem durva, csak úgy mögém táncol, akkor a csajokkal körbe állunk és arréb táncoljuk magunkat. Ha jobban nyomul, akkor tudtára adom, hogy talán ezt nem kellene.
9/93 anonim válasza:
és azt hol hagytátok, hogy ha valami kis nyomi fiu menne oda hozzátok, akkor EGYSZERÜEN ODAMENTEK A LEGKÖZELEBBI FÉRFIMÉRETÜ KANHOZ, ODABUJTOK HOZZÁ, MINDEGY KI AZ, CSAK NAGY LEGYEN, A CSÁVOKA MEG JOT RÖHÖG, HOGY A SZÁJÁBA REPÜL A KALAND, ÉS TI IS ÖRÜLTÖK, MERT ODAMEHETTEK LEGÁLISAN PASIZNI.
10/93 anonim válasza:
11:58 én nem megyek oda egy pasihoz sem, ha ő nem jön, akkor b@szhatta. A kis lúzereket elküldöm azt kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!