Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak vele? Hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele? Hirtelen megijedtem tőle.

Figyelt kérdés

Van egy 21 éves srác akivel nemrég ismerkedtem meg és már volt egy "randink", ma volt a második randink és konkrétan letámadott csókokkal.Nekem ez eleve új dolog, de nem is ez a lényeg. Voltunk egy könyvesboltban, ahol hirtelen Hitler- Mein Kampf "műve" után kezdett érdeklődni majd szóváltásba keveredett az eladóval (mint utólag kiderült, zsidó volt a hölgy), és a srác Hitlert védte.

Nem vagyok zsidó, de mégis elborzaszt a dolog, hogy valaki, és főleg hogy pont ő védi Hitlert. egyből másképp látom őt.

Szerintetek?

2011. aug. 10. 17:32
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha a kérdésre kapnék választ...:(
2011. aug. 16. 11:07
 22/24 anonim ***** válasza:

tegnap 11:07

Neked tényleg ennyire nehéz a felfogásod???!!!

Hitler rossz ember volt, és hülye is! Nem elég hogy a kor vezető tudományos és kultúrális nagyhatalmai között lévő Németországot a pusztulásba döntötte és elveszített egy már megnyert világháborút, még népírtásba is fogott, ideológiai alapon, mellőzve az emberi értelmet és alapvető jogokat! Ő egy olyan vezető volt aki inkább halált kívánt a saját nemzetének mint vereséget!

A Mennyei Királyság című filmben elmondják hogy mi számít a háborúkban vagy azután. Hitler másképp gondolta!

Aki ezt az embert élteti vagy sztárolja az nem lát a dolgok mögé és képtelen értelmesen gondolkodni ebben a kérdésben! Más kérdés, hogy Sztálin mellett Hitler csak egy polgárjogi aktivista, de ez semmit sem változtat azon a tényen hogy Dolfika qrvára csúnya dolgokat művelt!

Ha neked ilyen elborult elméjű fanatikus fiú kell, akinek az emberi mércét a náci ideológia állítja fel és nem a valós élet, akkor csak rajta!!!

2011. aug. 17. 08:30
 23/24 anonim válasza:

Sok mindenben igaza van a félvér csajszinak, főleg abban ide Európába teljesen mosottan jön minden hír és a töri könyveket is legszívesebben felgyújtanám. Tényleg nem tudjátok, hogy mi folyik ,nem a ti hibátok.

Szerintem nem illetek össze. Hagyd a fiút másnak.

23/F

2011. aug. 17. 10:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a fenébe. A könyvesbolti eset, gondolom, puhatolózás volt, hogy vajon hogyan reagálsz rá. Ha látja, hogy sehogy, egész nap hallgathatod az ostoba, gyűlölködő pampogását. Kell ez neked?
2011. aug. 17. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!