Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele? Hirtelen megijedtem tőle.
Van egy 21 éves srác akivel nemrég ismerkedtem meg és már volt egy "randink", ma volt a második randink és konkrétan letámadott csókokkal.Nekem ez eleve új dolog, de nem is ez a lényeg. Voltunk egy könyvesboltban, ahol hirtelen Hitler- Mein Kampf "műve" után kezdett érdeklődni majd szóváltásba keveredett az eladóval (mint utólag kiderült, zsidó volt a hölgy), és a srác Hitlert védte.
Nem vagyok zsidó, de mégis elborzaszt a dolog, hogy valaki, és főleg hogy pont ő védi Hitlert. egyből másképp látom őt.
Szerintetek?
tegnap 11:07
Neked tényleg ennyire nehéz a felfogásod???!!!
Hitler rossz ember volt, és hülye is! Nem elég hogy a kor vezető tudományos és kultúrális nagyhatalmai között lévő Németországot a pusztulásba döntötte és elveszített egy már megnyert világháborút, még népírtásba is fogott, ideológiai alapon, mellőzve az emberi értelmet és alapvető jogokat! Ő egy olyan vezető volt aki inkább halált kívánt a saját nemzetének mint vereséget!
A Mennyei Királyság című filmben elmondják hogy mi számít a háborúkban vagy azután. Hitler másképp gondolta!
Aki ezt az embert élteti vagy sztárolja az nem lát a dolgok mögé és képtelen értelmesen gondolkodni ebben a kérdésben! Más kérdés, hogy Sztálin mellett Hitler csak egy polgárjogi aktivista, de ez semmit sem változtat azon a tényen hogy Dolfika qrvára csúnya dolgokat művelt!
Ha neked ilyen elborult elméjű fanatikus fiú kell, akinek az emberi mércét a náci ideológia állítja fel és nem a valós élet, akkor csak rajta!!!
Sok mindenben igaza van a félvér csajszinak, főleg abban ide Európába teljesen mosottan jön minden hír és a töri könyveket is legszívesebben felgyújtanám. Tényleg nem tudjátok, hogy mi folyik ,nem a ti hibátok.
Szerintem nem illetek össze. Hagyd a fiút másnak.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!