Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak vele? Hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele? Hirtelen megijedtem tőle.

Figyelt kérdés

Van egy 21 éves srác akivel nemrég ismerkedtem meg és már volt egy "randink", ma volt a második randink és konkrétan letámadott csókokkal.Nekem ez eleve új dolog, de nem is ez a lényeg. Voltunk egy könyvesboltban, ahol hirtelen Hitler- Mein Kampf "műve" után kezdett érdeklődni majd szóváltásba keveredett az eladóval (mint utólag kiderült, zsidó volt a hölgy), és a srác Hitlert védte.

Nem vagyok zsidó, de mégis elborzaszt a dolog, hogy valaki, és főleg hogy pont ő védi Hitlert. egyből másképp látom őt.

Szerintetek?

2011. aug. 10. 17:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
48%

Sziasztok! 16 éves lány vagyok. Félig arab.

Apu azért nőtt fel háborúba ,mert a zsidók erőszakkal eltűntetek egy országot és ŐK gyilkoltak, öltek, kínoztak!

Jártam azon a helyen! A kis zsidó kölykök a rakétákra azt írják : "Sok szeretettel küldjük nektek" és kacagnak közbe. Az a rakéta több száz embert ölt meg ,köztük egy 2 éves kisfiút is! Szeretettel küldik... de hol a szeretett?

TE mit csinálnál akkor ha ide Magyarországra egyik napról a másikra több százezer zsidót küldenének?Kizavarnának a házadból,elvennék a kajádat, lelőnének, csak mert magyar vagy és nem zsidó. Hitler mögött is a zsidók voltak! Tudod miért? Hát nem is látod? Hogy most befogjuk a szánkat! Hogyha valaki felmer szólni ellenük,akkor rasszistának nevezhessék és elb*sszák az életét. Ami most ott az arab világba folyik, az mind miattuk van...nem írnak arról a történelem könyvek azt látni kell. Én jártam odakint. Az egész életemre másként tekintek. Mert ott voltam a valóságban.

Ez a fiú erőteljes és impulzív. Szereti az igazságot, és nem fél beszélni róla. Bátor ember. Ha te túl nyuszi vagy hozzá,akkor hagyd rá és keress magadnak egy kicsit hétköznapibb pasit.

2011. aug. 14. 15:11
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
Sürgősen rúgd ki. Valószínűleg nem fog belenyugodni -hisz felsőbbrendűnek érzi magát, és mint ilyen, nem tud veszíteni :))- de Te csak légy állhatatos. Ha hússzor kell elküldeni a fenébe, hússzor tedd meg.
2011. aug. 14. 15:18
 13/24 anonim ***** válasza:

Fel akart vágni előtted ezzel az érdeklődéssel és kötözködéssel, mert neten is megrendelhette volna, ill. nem randitéma ez egy normális embernél.

Azt persze a történelemből többszörösen is ismerhetjük, mi fog történni, ha valamilyen vélt, valós vagy koholt ok miatt Téged is ellenségnek fog tartani, mert előbb-utóbb lesz összezördülés, szóval akkor sejtheted, mi fog történni. Lépj eszerint a továbbiakban.

2011. aug. 14. 15:27
 14/24 mimano ***** válasza:
65%
Dobd ki, hiányzik ez neked?
2011. aug. 14. 15:27
 15/24 anonim ***** válasza:

tegnap 15:11

Akiket Hitler gázkamrákba küldött, és akiket a nyilasok a Dunába lőttek azok valószínűleg sosem lőttek volna ki rakétát senkire sem! Ugyanolyan emberek voltak mint a többi állampolgár.

A csávó nem Hitler antiszemitizmusát védi amikor mellette érvel, hanem azt hogy halomra lehet ölni az embereket!

Izrael valószínűleg követett el háborús bűncselekményeket, de ettől még nem minden a világban élő zsidó felelős ezekért!

A gyerekek akkor sem mérik fel a tetteik súlyát amikor egy vasdarabra írkálnak (amit pedig kétlem hogy gyerek írt volna) és akkor sem amikor kővel dobálnak meg egy személyvonatot, vagy egy az autópályán közlekedő autót.

A háború mindig mocskos és ártatlanok is halnak meg benne! Ettől még semmilyen népírtás nem lehet jogos, vagy támogatandó!

Izrael katonai válasszal kényszerül felelni az öngyilkos merénylőkre akik célpontjai valóban nők és gyerekek!!! Ezek pedig ott élnek azok között akikhez a rakétákat lövik!

Az indulatod érthető de az észjárásod semmiképp sem! A kolektív bűnösségből pedig a magyarság is kapott bőven a háborúk után! Ami egy nagyon szemét dolog, úgyhogy nem kéne ilyen alapon ítélkezni!!!

2011. aug. 15. 12:43
 16/24 anonim ***** válasza:

tegnap 14:35

Ennek nem sok köze van a hazaszeretethez! Én is olyan környéken nőttem fel ahol a cigányok rettegésben tartottak mindenkit. Ennyi erővel mondhatnád hogy minden ukrán bűnöző és átvágják a családod torkát, bármiért!

Nem szabad ferdíteni, ezek a fehér hatalom csávók pedig azt teszik!

Az összes bűnöző terrorizáló egyént bedaráltatnám a húsdarálóba, de a sok roma mellé akadna szép számmal fehér is!

A környékünkön ahol felnőttem voltak fehér cigányok is, akik ugyanolyan szemétrevalók voltak mint a romák! Együtt is bandáztak!

Viszont megnézhetsz pl egy felvidéki romákkal készített riportfilmet az m1-en. Azok teljesen normális emberek! Én is ismertem olyan dolgos cigány embert aki mellett a hófehérkék elbújhatnának!

Ez az egész skinhead meg neonáci mozgalom csak a gyűlöletre meg a keménykedésre kapható, de megnézném mit tettek ők a magyar kultúráért, a határontúli magyarokért, vagy hol voltak amikor átszakadt a gát egy isten háta mögötti faluban! Mikor emelték fel a szavukat az amerikai kultúra szennyező hatása ellen!? Ezeknek két dolog fontos: gyalázni a cigányokat meg a zsidókat, holott azt sem tudják hogyan kezeljék értelmesen ezt a két témakört!

Elkezdik szapulni a cigány meg a zsidó jövevényszavakat a magyar nyelvben, amikor a cigány és a magyar-zsidó kultúra a magyar kultúra szerves részét képezi már évszázadok óta! Kezdve a cigányzenétől a híres zsidó származású magyar tudósokig! Olyan ellen lázadnak ami a magyarságnak része!!! Olyan ez mintha lázadnánk a kereszténység, és a honfoglaló magyar kultúra leigázása ellen, és elfelejtenénk azt az ezer évet, amikor minden történés ebben az országban a kereszténység leple alatt ment végbe!

Értelmetlen ez az egész radikális fajgyűlölő neonáci marhaság! Ez nem valamiért van hanem valami ellen, ez pedig qurva nagy különbség!!!! És amíg ez a különbség fennáll addig minden ami kijön a szájukon, annyit ér mint ami a s€ggükön jön ki!!!!

2011. aug. 15. 13:06
 17/24 anonim ***** válasza:
61%

kétled? k é t l e d? a saját puszta szememmel láttam 14 évesen. sőt! fénykép is van róla! nem csak nálam, neten is.

láttál már te igazi zsidókat? olyan vérbeli zsidót?

én mint megnézed állítom... azok a zsidók küldték a halálba a "köznapi" változatukat. Ártatlanul.

Utána akik túléltek, jogtalan foglaltak el egy országot... hol volt az eszük?

Magyar gyűlölet... nem látod? A k*rva vallásuk ,megírta nekik, hogy Jeruzsálembe a helyük és ott építsenek "paradicsomot".

Tudod -e , hogy Magyarország is ott van a szent helyeik között? Látod-e hogy egyre kevesebb magyar van? És ha azt mondom, hogy ez egy terv része? Csak itt most már törvényesen is cenzúra van? Ezek idejönnek. És engem ez megrémít ,mert én szeretem Magyarországot.Nem hagyhatjuk, hogy ezt a helyet is tönkretegyék, úgy mint az apám hazáját.

2011. aug. 15. 14:52
 18/24 anonim ***** válasza:
14:52 Kissé beteg vagy te is... süt belőled a fanatizmus.
2011. aug. 15. 15:54
 19/24 mimano ***** válasza:

"Utána akik túléltek, jogtalan foglaltak el egy országot."

Mikor jogos egy ország elfoglalása?

2011. aug. 15. 19:15
 20/24 anonim ***** válasza:

tegnap 14:52

A zsidók már párezer év óta ott voltak annak a területnek a környékén. Szereztek egy államot maguknak és 60 év alatt a világy egyik vezető országává váltak. Elég csak annyit mondanom hogy van atomfegyverük és a hadiiparuk az egyik legfejlettebb. Ezt pedig valahogy elérték.

Bár nálunk lenne ekkora az összetartás!

Neked meg kicsit üldözési mániád lehet.

Ha már az arabok kontra zsidók témára terelődött a szó, akkor a fanatizmushoz az emberek öldökléséhez az arab terroristáknak sem kell a szomszédba menniük!

Amit Izrael tesz az egy állam politikája, nem az egyéni embereké! Te meg nem tudom mit láttál de mint mondtam a háború mocskos dolog! Ezt ha európai zsidó származású emberek nyakába akarod varni akkor neked sincs sok sütnivalód! Magyarországot nem tudom hogy a nacionalistákon kívül kik tekintik még szent helynek, de szerintem tutira nem a zsidók! Különben is tudni kéne különbséget tenni vallás és nemzet között!!! A magyar zsidók zsidó vallásúak de a magyar nemzethez tartoznak akár tetszik, akár nem!

Nincs cenzúra, de az esztelen f@szságokat senki nem akarja hogy olvassák! Nem kell idehozni a fanatizmust, se a gyűlölködést, abból itt is van elég! Ez a fekete-fehér szemlélet meg amúgy sem értelmes emberhez való!

2011. aug. 16. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!